Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Én kb 3hete bevettem 1esemeny utanit, és utanna 4napra rá, gyenge verzesem volt, ami 5napig tartott. Az a menstruació volt? Mert azota még nem jott meg rendessen. Valami baj lehet? Meg fog jonni rendessen is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 13:55
1/8 anonim válasza:
igen, normalis, ha elolvastad volna a tajekoztatót, te is tudnád.. majd megjön rendesen is. de mi ez a sok baleset??
2/8 anonim válasza:
Beindult a nyári buliszezon, minden tini agyba-főbe szexel részeg bulik után.
3/8 anonim válasza:
na, azért nem hiszem.. :S vagyis, sajnos, vannak ilyenek is. de nekem szakadt már ki gumi.. :S
4/8 anonim válasza:
Az nem a menstruáció volt,azért véreztél,mert ennek a 72 órásnak az a lényege,hogy úgy "véd",hogy leválasztja a méhnyálkahártyát,hogy,ha meg is termékenyültél,akkor ne tudjon beágyazódni.Elvileg a menstruációdnak a szokon időben kell megjönnie,de jöhet majd elöbb és később is.Ha jó pár napot késik,akkor menj orvoshoz,hogy biztosan kiderüljön nem lett-e baba.
5/8 anonim válasza:
igen, én is ezt irtam le.. néha olvashatnának is az emberek, főleg, ha ilyen tabit vesznek be.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
a helyzet az,hogy csinaltam tesztet,negativ lett.de még mindig nem jott meg,pedig mar meg kellett volna,hogy jojon egy par napja:(
2010. júl. 24. 10:58
7/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, a gyógyszer csak felborította a hormonháztartásod. Nekem 4 napot késett, valakinek ki is maradt a következős menstruációja. Picit bezavarja a menzeszt-
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy be zavarja,de nekem ez az 5 nap,hogy késik,es azt is tudom,hogy a tabletta miatt,de akkor is nagyon ideges vagyok:(
2010. júl. 25. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!