Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta kimutatható a vizeletből? Es ha igen mennyi idő kell hogy ne mutassa ki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 08:09
1/5 anonim válasza:
Szerintem ahhoz az kell, hogy direkt azt keressék. Ha más miatt kell laborvizsgálatra menned, tehát valami mást keresnek, akkor nem hiszem, de nem vagyok orvos, sem laboráns se semmi ilyesmi, szóval nem tudom, csak tippelek.
2/5 anonim válasza:
Ha kimutatja akkor sincs semmi. Max rákérdez a doki, de hát amúgy is egy orvos írta fel, nem fog érte lecseszni.
3/5 anonim válasza:
Ha vizeletvizsgálatra mész,akkor nem kell aggódnod,mert nem a 72 órás tablettát fogják vizsgálni :)
4/5 A kérdező kommentje:
fel voltam fazva.. 2 hete azert kell mennem.. es penteken tortent egy kis baleset ami miatt 72 orast kellett bevennem.. szerintetek ? hany nap kell hogy biztosan ne mutassa ki ?
2012. szept. 17. 14:13
5/5 anonim válasza:
Miért akarod ennyire, hogy ne legyen kimutatható? Az orvos, akárki is az, ugyse mondja el senkinek. Különben meg nemhiszem, hogy pont azt fogja nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!