Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Masculan óvszerről?
Nálunk a Masculan nem vált be, páromat szorította, engem pedig "kiszárított" és dörzsölt. Rücsköset is próbáltunk,én nem igazán éreztem belőle semmit :)
A Lifestyle viszont nekünk tökéletes. 22L
Nagyokosok! Nem tűnt még fel, hogy az óvszereknek van méretük? Talán azért szorít, mert a masculan az 52-es méretűek közé tartozik, ami a legkisebb. A lifestyles (53-54) és a durex (56) is nagyobb ennél. Szal csak ezért nem kéne leszarozni, csak tájékozódni kéne és a megfelelő méretűt kiválasztani a farkatokhoz.
Szerintem a masculan a legjobb óvszer, bár tény, hogy kis méret. Kb olyan 3,5-ös átmérőig jó. A mostani páromat szorítja, neki 4,3 az átmérője. Ha nem szorítaná a párom, biztos ezt használnánk. Nagyon jól csúszik, mert rengeteg síkosítóval van ellátva. Ha kiveszed a zacsiból, még akkor is csicsog a síkosító a tasakban. Ellentétben a többi óvszerrel, ami szinte szárazon kerül ki a tasakból és mire felhúzod, az a kevéske síkosító is a kezeden marad. Én azt vettem még észre, hogy jól is síkosítható és hosszan tart a hatása. Az illata/íze kellemes és nem is szakadt még vagy hasonló. A rücskös változat (narancssárga) semmi extra élményt nem nyújtott. Mintha nem is lett volna rücskös. Ellenben a durex rücsköse, a mentolos, az szétszedett teljesen. Napokig érzékeny voltam odalenn és égett, mint a fene.
Nálunk durex 2x szakadt, mert egyszerűen kiszáradt, hiába kentük síkosítóval. Ez a fajta nem jól síkosítható. Szerintem büdös is. Most lifestylest használunk. Az már 1x lecsúszott és bennem maradt. Szintén nem elég síkos és nem is lehet jól síkosítani és büdös is.
De persze kinek mi jön be. Nőként nekem a masculan a legkényelmesebb és legbiztonságosabb. Én csak ajánlani tudom.
Köszöntem a lepontozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!