Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masculan óvszerről mik a tapasztalatok?
és ebből is vannak méretek, ugy olvasom hogy ez a márka a legkisebb méretű? :) meg vékony vastag vagy ilyenek.
Bocsi, nem értek a gumihoz, eddig tablettáztam.
Aki ilyet használ küldjön már képet is hogy melyiket. köszi
a 2002 előtt gyártott termékei jók
ha képet akarsz guglizz rá
Szia!
Nekem konkrétan nem jött be, égetett:S Szóval maradtunk a Durexnél:)
19L
Szia!
Mi pár hónapig ilyet használtunk, de aktus után viszketett tőle a hüvelyem. Azóta Lifestyles... Az nagyon jó. Soha nem szakadt még el, nem lyukadt ki.
első vagyok, nekem nem volt tőle semmi bajom, hálistennek. problémám sem volt vele
ezek közül a pirosról tudok nyilatkozni, az extra vékony, és nem kicsi :D
mi is a pirosat használtuk. egyszer vettünk egy 10eset, de a barátomnak kicsit volt, és ezáltal elég necces volt a szex :/. most már mi is áttértünk a lifestylre és az méretben is jó meg minden. amúgy
durex: 56mm
masculan: 53 mm
lifestyle: 54 mm
19/L
Bocsi, hülye vagyok ehhez,de ez a mm mi? :)
Amugy most vettem a zöldet (anatómiailag formált) ezt találtam a legjobbnak, mivel az extra vékonytól tartok hogy kiszakad, a bordázott meg félek hogy felsért :S, meg még volt a sárga azt hirtelen nem tudom milyen, de a zöld hátha beválik. Hát nagyon félek tőle, hogy viszketni fog utána, de hátha nem. Gyógyszert azért hagytam abba, mert visszatérő fertőzésem volt, meg extra hüvelyszárazság (sikosító mellett is), remélem ezzel már minden jó lesz.
Még egy kérdés, mi ez a Type 4? mit jelent?
Max. ha nem válik be akkor Life-ozom én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!