Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a hasam mégsem jön meg miért? (bővebben lent)
Egy hete kellett volna megjönnie, de még nem jött meg, viszont azóta mondhatni egyfolytában fáj a hasam, ma éjjel is nagyon, meg a derekam.
Ma reggel és napközben is több folyásom volt, mint szokott lenni.
Tegnapelőtt csináltam tesztet, nem reggel, hanem estefele, negatív lett.
Szexuális kapcsolatom éppen nem peteéréskor volt, és megszakítva- sajnos.
Nyár elején hagytam abba a fog. gátlót (1évig szedtem), és azelőtt sem volt teljesen pontos a mentruációm-pedig 10éve menstruálok.
Szóval az, hogy késik annyira nem is idegesít, de az, hogy egyfolytában fáj a hasam, meg a combjaimba sugárzik a fájdalom, mintha meg akarna jönni, de vér meg sehol az annál inkább..:S
Fogalmam sincs mennyire tipikus "tünet" ez, ha egyáltalán baj van. Vagy éppen hogy ez nem tipikus? Nem tudok megnyugodni a negatív teszt után sem:S
Holnap megyek meno tesztre.
Nem feltétlen terhesség, szerintem inkább valami más jele. Betegség, fertőzés, felfázás nem tudom, nem értek az ilyenekhez, de én erre gyanakodnék.
23n
Ma voltam nőgyógyásznál és elküldött holnap reggelre az sztkba laborba..
egy hónapja amúgy volt vesemedence gyulladásom, és a gyógyszer előtt is volt problémám, elvileg PCO-s vagyok. de akkor sem értem miért fáj egyfolytában..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!