Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rezia fogamzásgátlót használók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rezia fogamzásgátlót használók tapasztaltak valamilyen mellékhatást?

Figyelt kérdés
Hasmenés, hányinger, hányás?

2012. szept. 10. 00:08
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

szia! hát én még csak a 8.-at vettem be, de az utóbbi 3 napban elkezdtem érezni hogy hányingerem van, és a hasam is megy néha-néha..a gyomrom is eléggé kivan..valamint rossz a közérzetem. Remélem, hogy nem a gyógyszertől, mert én nagyon szeretném ha beválna.. ez az első fogamzásgátló amit szedek, és szeretném ha ez is maradna.. de ha még 1 hétig így folytatom, abba fogom hagyni.. .:/

Valaki írhatna, ha ő is érzett ilyet.. hogy megerősítsen, hogy ettől van-e vagy sem.. .:(

2013. aug. 2. 12:28
 12/16 anonim válasza:
100%
Nekem is folyton hányingerem van tőle, szédülök és nem érzem jól magam
2013. aug. 21. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, sajnos el kell keserítselek, én dettó ugyanígy éreztem magam tőle csak én 4 hónap után főleg, eleinte csak szimplán meg voltam bolondulva...szerintem válts, mert nem lesz jobb, csak rosszabbodni fog. én most Nuvaringre váltottam, az első hónap még viszonylag kemény volt, de most a második már lényegesen jobb :)
2013. aug. 22. 01:20
 14/16 anonim válasza:
Én még 2012-ben szedtem kb fél évig. utólagos mellékhatása volt, hogy 3-4hónapig nem jött meg, miután abbahagytam, de mostmár helyre jött szerencsére magától úgy h nem szedtem semmit. Amikor elkezdtem szedni, kipattogzott az arcom, de utána nagyon szép sima lett.
2014. márc. 30. 14:14
 15/16 anonim válasza:
Igen. 4 év szedés után hasmenés, fáradtság, hasi görcsök, vashiány, hüvely szárazság, fájdalmas együttlét, csökkent libidó, rendszertelen menstruáció. Borzalmas.. amióta letettem, szuper minden.
2017. márc. 14. 10:03
 16/16 anonim válasza:
Én még csak most szedem be a 19. tablettát, de több mellékhatást is tapasztaltam, igaz hogy kis mértékben. Nappal mindig álmos voltam, éjszaka pedig nem tudtam elaludni. Az első 3 napban picit mintha viszketett volna a bőröm, és éjszaka legtöbbször levert a víz (még most is). A 13. tabitól kezdve viszont kicsit vérzek, emiatt majd most megyek a nőgyógyászhoz. Azért remélem beválik.
2018. dec. 4. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!