Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladéktól tényleg ilyen könnyű teherbe esni? Mégis mennyi esély van rá, hogy csak az előváladéktól teherbe essen valaki?
Kb. 5% esélyed van.
Döntsd el, hogy ez könnyű, avagy nehéz.
Szerintem akárhány % az esély, akkor is megvan...én inkább nem kockáztatok...
Szerintem még túlzásba is viszem a parázást...:S Na de mindegy....én így gondolom...
kb. 0,1% esélyed van az előváladéktól teherbe esni.
Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (főleg itt), az előváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció előtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra.
Namost az előváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsőben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt.
És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségű spermium az előváladékba a hugycsőből, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszből, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az előváladék viszont nem spriccel.
Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az előváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó.
Az ilyen "jajj azelőváladéktól 2gumival teherbeeestem" típusú íróknál valószínűleg nem csupán előváladékról volt szó, hanem a tapasztalatlan férfi tag elélvezett, un. részlegsen (közepes mennyiségű spermium távozik a péniszből, ám az nem lankad le és a nemi vágy nem múlik) csupán nem észlelte.
Utolsó 2:
Ha tudnátok olvasni és eljutottatok volna a szövegértelmezés azon szintjére, hogy megértitek, amit olvastok akkor látnátok, hogy pontosan leírtam, hogy MILYEN ESETBEN TARTALMAZHAT spermiumot az előváladék. Ezt a nőgyógyász is tudja, ezért mondta amit mondott.
Csodák pedig nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!