Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sűrgőős? Fogamzásgátlóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrgőős? Fogamzásgátlóval kapcsolatos?

Figyelt kérdés
rezia fogamzás gátlót írtak fel a cypromix után, a cypromix 2300 forint 3 hónapra, azt hittem ez a rezia is annyi lesz, erre 7000 forint, én ezt nem tudom kiváltani, ha visszamegyek az orvoshoz akkor fel tudja nekem úgy írni, hogy csak egy havi legyen, mert könnyebb lenne havonta kifizetnem 2300 forintot mintsem egyszerre 7000ret.
2012. szept. 3. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Cypromix nem fogamzásgátló, hanem van egy olyan mellékhatása. Nagyon veszélyes készítmény, a hormonháztartásodra nagy kihatással van. Lehet nem véletlenül írt fel másikat, ált. 6 hónapra írják fel, mert nem javallott hosszú távra. (trombózist is okoz) Mondjuk ismerek olyat, aki már régebb óta szedi, de neki van betegsége is mellé.
2012. szept. 3. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:
aha köszi ezzel tisztára vagyok de a kérdésemre nem válaszoltál
2012. szept. 3. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod, igen vagy az is mondhatod, hogy neked ez nagyon drága, nem tudna e olcsóbbat felirni. Majd elmondja a doki az opciókat.
2012. szept. 3. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Valóban, elolvastam. Nem biztos, hogy van olyan kiszerelésben, de próbát megér.
2012. szept. 3. 10:08
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi, van egy havi kiszerelésben, hát egye fene megpróbálom
2012. szept. 3. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbáld, a legtöbből van egyhavi kiszerelés is.

BTW szólj a pasidnak, hogy szálljon be, mert ez kettőtök ügye, nem egyedül kell fizetned.

2012. szept. 3. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyhavi kiszerelés általában drágábbra jön ki, legalábbis a Nuvaringből nekem azért írt fel a dokim három hónapos adagot (meg is mondta), mert így gazdaságosabb.
2012. szept. 3. 13:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megpróbáltam, és felírta egy havi adagra, lehet hogy gazdaságosabb 200 forinttal, de nekem így könnyebb megvenni mint egyszerre.
2012. szept. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!