Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagosnál nagyobb méretű óvszert csak szexshopban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen oda bemenni, hát még, ha külön kérni kell az eladótól. (Ne kérdezzétek, hogy mekkora a farkam, hogy azt hiszem, nagyobb kell, és nem is 16 éves vagyok.)2012. szept. 3. 09:31
2/10 anonim válasza:
Nem. Hipermarketekben is van pl. Durex meg Masculan XXL.
Menj be egy Tesco-ba vagy Auchan-ba és nézd meg. DE szerintem DM-ben is találsz.
Minden óvszerre rá szokták írni a dobozra, hogy hány centi a névleges szélesség, hosszúság. Odaállsz és végigböngészed. Senkit nem fog érdekelni.
3/10 anonim válasza:
jottel dicsekedni mi?
egyebkent nem ertem miert lenne gaz ovszert venni akarhol.
4/10 anonim válasza:
Meg tudlak érteni, ez nekem is állandó gondot okoz. Sajnos, ez a mi keresztünk.
És lányok, mostmár ne küldjetek több privátot, már kaptam eleget:PPP
5/10 A kérdező kommentje:
Eddig 2 nagyobb Tescóban, 1 nagyobb Auchanban, és egy dm-ben néztem, de sehol se találtam. :(
2012. szept. 3. 10:46
6/10 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg olyan hipermarketet mondani, ahol biztosan van?
2012. szept. 3. 10:48
8/10 A kérdező kommentje:
Már jártam ott is, de semmi eredmény. :( Ha esetleg valaki konkrét budapesti helyet tudna mondani, azt megköszönném. :)
2012. szept. 5. 19:44
9/10 anonim válasza:
Úgyse fogod használni a nagy dákódat ha olyan hülye vagy itt kérdezgetsz ahelyett bemennél 1 boltba megveszed a gumit azt kész.
10/10 anonim válasza:
Két megoldás maradt:
a), mostantól csak megbízható partnerrel szeretkezel, és odafigyelsz.
b), a google.hu a legjobb barátod, és házhoz is szállítják:
(első találat):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!