Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz, hogy a durex könnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a durex könnyen kiszakadhat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem a durex-szel mindig csak problémám volt, kiszakadt, lecsúszott aztán rohanhattam sürgősségi fogamzásgátlásra 72 órás tablettáért. A nőgyógyásznő kérdezte, hogy milyen márkát használtunk (azt mondta, azért érdekli, mert statisztikát készít, hogy melyik márkával volt a legtöbb probléma) mire mondtam neki, hogy durexet, és azt mondta, a megkérdezettek 95%-ának a durexszel van gondja, és használjunk lifestylest.. Nem tudom, szerintem a számok nem hazudnak, áttértünk arra.
2009. júl. 28. 01:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A lifestyles-szal még nem volt probléma, ja és mielőtt leszólnátok, igen, rendeltetésszerűen használtuk a durex óvszert :D
2009. júl. 28. 01:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd vissza, hogy melyik válaszoló vagyok, és írd újra a válaszod.

Amúgy az ott bunkózol másokkal lett volna, de ilyen válaszok olvasása után annyira leamortizálódik az agyam, hogy fogalmazni is elfelejtek...

És igen, gépekkel tesztelik őket, és ez a 21. század, ahol egy gép sokkal precízebb, mint egy ember.

És 10 000-ből ha 1 gyártási hibás.

Kérdezőnek: Próbáltam már Durexet, Masculant, Lifestyles-t és szerintem a Masculan a legjobb. De szerintem próbálgassátok ti is, mindenkinek más jön be.

2009. júl. 28. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy le vagy amortizálódva. És akkor sincs igazad, hiába próbálkozol... Vagy akkor áruld el, hogy mit rontott el, akinek mindenféle ellenőrzés és óvatosság mellett is kiszakadt. Kíváncsian várom, hogy mit is:D De szerintem inkább add fel, mert hülyeségeket beszélsz...
2009. júl. 28. 15:22
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

És haggyátok már abba a vitázást... légyszives...

Nem lehet midnenki ugyanazon a véleményen

2009. júl. 28. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Csakhogy ez nem vélemény kérdés, hanem tények. Csak sok nagyarcú azt hagoztatja, amiről fogalma sincs, csupán mert ő még nem tapasztalta. És szerintem jogosan sérti azokat, akiknek önhibájukon kívül kellett a rossz gumi következményeivel számolniuk, ha lehülyézik őket. Én ezért írok ide.
2009. júl. 28. 15:56
 17/21 A kérdező kommentje:

Jo, én ezt megértem :)

Nekem is megvana véleményem a dologrol...

De semmit nem érnék vele, ha elkezdneék itt vitatkozni idegenekkel...

2009. júl. 28. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Igaz, de ez már egy másik dolog: egyéniség:)
2009. júl. 28. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
mi is használtunk durexet és nekünk se szakadt ki egyszer se,de nem szeretjük mert nem érez benne eléggé a barátom.Lifestyle a legjobb...
2009. júl. 28. 18:33
 20/21 anonim válasza:
nekünk 3 év alatt egyszersem
2009. júl. 30. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!