Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este a barátom belém élvezett ( most először). Lehet baj belőle?
nagyon köszönöm a segítségeteket:)
Én csak azért parázom egy kicsit mert hogy ez az első levél, és sokan mondják hogy várd meg amig elkezded szedni a második levéllel.De én a második levéllel még nem kezdtem el.
háth nekem már az késő lenne! szerintem nincs baj! olvastam a tájékoztatót és azt irja ha az első naptól szedem akkor már az első ciklus során véd, és a tabi mentes napokon is!
remélem nem lesz baj:S:S
Ha rendesen beszedted az első levelet, és nem hagytál ki egy szemet sem, nem késtél soha, nem volt durva hasmenésed (napi 3x híg széklet), hányásod, akkor nyugi, nincs semmi baj. A tabletta a szünetben is véd, semmi szükség 72 órásra, feleslegesen bolydítod meg a szervezetedet. A megvonásos vérzésed pedig valószínűleg azért volt ilyen kevés, mert a szervezeted most szokik hozzá a tablettához. Nekem is így volt az első két hónapban.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!