Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen spirál? Szerintetek lehetséges?
Mirena-t szeretnék, ami hormonos.
Sajnos most csak az óvszer a lehetséges védekezési módszer, az viszont elég drága, így váltani szeretnénk róla, és csak spirál jöhet szóba.
Ugyebár nem szültem még, így is felrakhatják ezt?
17 év szex Facepalm na mind1
Hát ott a tabletta az óvszer a pesszárium lehet hogy drágák de egy gyerek felnevelése még drágább
A spirált sem ajánlják a dokik, szóval az sem javasolt.
Ha fáradt vagy leírni mi a baj a fogamzásgátlóval meg a többivel, akkor nem tudom miért tetted fel a kérdést..
Elmehetsz körbekérdezni a dokikat, de szerintem éppeszű nem fogja felrakni, nem hiába mondják hogy spirál csak szülés után ajánlott.
A pesszráium egyáltalán nem elavult, csak nem éri meg forgalmazni. Ugyanis igen hosszú életű, nem kell dokival felíratni, nem kelle ellenőriztetni.
Érdekes módon fejlettebb országokban még mindig használják.
Az orvosom is ajánlotta, illetve egy doktornővel is beszéltem, aki fiatal korában azt használt.
Spermiciddel együtt igen is jó megoldás.
Egyébként ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!