Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha rendszeresen sportolok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendszeresen sportolok és egészségesen táplálkozom, akkor is meg fogok hízni a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem. de vannak alacsony hormontartalmú tabletták, beszéld meg az orvosoddal.
2012. aug. 27. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Én pl. nem híztam tőle - soportolok, de az evésre nem különösebben figyelek oda. Alkat kérdése és ez csak akkor derül ki, ha elkezded szedni. Egyébként ezek a mai fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy szerintem nem nagyon lehet tőlük hízni. Vagy legalábbis nem annyira, mint azoktól, amiket mondjuk anyáink szedtek - ha szedtek.

24/n

2012. aug. 27. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Ugyanis nem a tablettától hízol, hanem az ételtől, amit megeszel.
2012. aug. 28. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolsó! egyikőnk sem volt olyan sötét, h azt gondolta, a tablettától hízunk! fel kell világosítsalak, h a tabletta hormont tartalmaz, ami ugye hatással van az egész szervezetre, így tehát az étvágyra is és még rengeteg minden másra, de nem szeretnélek egyszerre leterhelni túl sok információval.... :D

szóval kedves kérdező, igen hízhatsz a fogamzásgátlótól, ahogy írtam, kérj az orvosodtól alacsony hormontartalmú tablettát!

2012. aug. 28. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pl sosem voltam vékony testalkatú, pedig nagyon keveset eszem. Amikor doki kérdezte hízásra hajlamos vagyok e, a válaszom igen volt. Erre ő Yadine nevű bogyót írta fel, ami állítása szerint pont a hízást kerüli el alacsony hormon tartalma miatt. Hát alig evéssel, nyári 40 fokban mégis sikerült tőle 3 hónap alatt 30 kilót híznom. Hamar abbahagytam és váltottam, de azóta sem tudok megszabadulni tőle. Biztos vagyok benne, hogy a tabletta hatása volt. Sógornőm pár évvel később szintén ugyanezt kapta, hasonló eredménnyel pedig ő vékony volt és rendszeresen sportolt. Neki csak a szülés után sikerült leadnia hosszú évek után..
2012. aug. 31. 11:02
 6/6 anonim válasza:
100%

Ha észreveszed magadon, hogy hízni kezdesz AZONNAL menj vissza a dokidhoz, és irass fel valamilyen másik gyógyszert. Sokan ezt nem mondják el amikor felírják a gyógyszert.

Nekem szerencsém van. Az én dokimmal a múltkor fél órán keresztül beszélgettünk a különböző módozatokról, és a lehetőségeimről. Csak sajnos nem minden doki ilyen... :(

2012. szept. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!