Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen sportolok és egészségesen táplálkozom, akkor is meg fogok hízni a fogamzásgátlótól?
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Én pl. nem híztam tőle - soportolok, de az evésre nem különösebben figyelek oda. Alkat kérdése és ez csak akkor derül ki, ha elkezded szedni. Egyébként ezek a mai fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy szerintem nem nagyon lehet tőlük hízni. Vagy legalábbis nem annyira, mint azoktól, amiket mondjuk anyáink szedtek - ha szedtek.
24/n
kedves utolsó! egyikőnk sem volt olyan sötét, h azt gondolta, a tablettától hízunk! fel kell világosítsalak, h a tabletta hormont tartalmaz, ami ugye hatással van az egész szervezetre, így tehát az étvágyra is és még rengeteg minden másra, de nem szeretnélek egyszerre leterhelni túl sok információval.... :D
szóval kedves kérdező, igen hízhatsz a fogamzásgátlótól, ahogy írtam, kérj az orvosodtól alacsony hormontartalmú tablettát!
Ha észreveszed magadon, hogy hízni kezdesz AZONNAL menj vissza a dokidhoz, és irass fel valamilyen másik gyógyszert. Sokan ezt nem mondják el amikor felírják a gyógyszert.
Nekem szerencsém van. Az én dokimmal a múltkor fél órán keresztül beszélgettünk a különböző módozatokról, és a lehetőségeimről. Csak sajnos nem minden doki ilyen... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!