Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most tudtam meg, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy egy hete lefeküdtem egy sráccal, mert annyira be voltam rúgva?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy az idióta bnőm csak most szólt erről ő józanabb volt és tudja, h együtt voltunk WC-n szoval valszeg szexeltünk de nem szedek fogamzásgátlót, és ő is bevolt rúgva nem hiszem, h védekeztünk...

Most félek, h terhes vagyok, ilyenkor mit lehet tenni?

PLS!!!!!!!! Segíts!!!!!!!!

2012. aug. 26. 19:39
1 2 3
 11/27 Mókusgyilkos ***** válasza:

4: hol tanultál számolni fiam? 1 HÉT gyengébbek kedvéért: 168 óra.

oké oké meghúzták 1 wcbe persze grat grat de nem feltétlenül kellene vadidegen kis p*csöknek alázkodni legalább ő kellett valakinek nem úgy mint ti :)

2012. aug. 26. 19:48
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszi a megértő válaszokat, a többiek meg ne itélkezzenek, úgy csinálnak egyesek mintha még nem lettek volna ennyire berúgva... 17/L

és eddig csak 4 partnerem volt ezzel együtt szerintem ettől nem számitok k*rvának

2012. aug. 26. 19:50
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már berúgva, mégse dugtam idegenekkel egy budiban.
2012. aug. 26. 19:51
 14/27 A kérdező kommentje:
13 nekem se volt célom, nem tudhatom, lehet h megerőszakolt...
2012. aug. 26. 19:52
 15/27 anonim ***** válasza:
Egy részeg lányt, aki nem emlékszik semmire, nem nehéz rávenni, hogy menjünk már egy kicsit félre....
2012. aug. 26. 19:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett téged erőszakolni.. 17 évesen 4 partner. Barátnőm mikor megismertem 19 volt és szűz volt. Én nagyon örültem neki. Ha 19 évesen lett volna 4 partnere sem jöttem volna össze vele, nem hogy 17 évesen. De ne aggódj, kurv@ból lesz a jó feleség. Gondolom addig lesz még 20-30 numerád seggrészegen.

19 F

2012. aug. 26. 19:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mértekkel ivásról hallottál már? Miért jó full részegre inni magad, szerintem spiccbe jobb lenni mint hullarészegnek... 17 évesen négy pasi? És nem vagy k.rva hol élsz? Ez neked kevés én ismerek olyan lányt aki 19 éves és egy pasival feküdt le és most is azzal van még...
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezert nem kell ennyire lereszegedni.Undorito ha egy csaj ide-oda dolongel,rokazik es buzlik az alkoholszagtol.Ha ettol azt hiszed meno vagy,elarulom egyaltalan NEM! Ne csodalkozz ha egy normalis fiunak sem kellesz majd!!!
 19/27 anonim ***** válasza:
Hova jársz bulizni kiscsibe??? Vannak még hasonló barátnőid?
2012. aug. 26. 20:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Taps-taps-taps!
2012. aug. 26. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!