Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most tudtam meg, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy egy hete lefeküdtem egy sráccal, mert annyira be voltam rúgva?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy az idióta bnőm csak most szólt erről ő józanabb volt és tudja, h együtt voltunk WC-n szoval valszeg szexeltünk de nem szedek fogamzásgátlót, és ő is bevolt rúgva nem hiszem, h védekeztünk...

Most félek, h terhes vagyok, ilyenkor mit lehet tenni?

PLS!!!!!!!! Segíts!!!!!!!!

2012. aug. 26. 19:39
1 2 3
 1/27 Mókusgyilkos ***** válasza:
teszt.
2012. aug. 26. 19:41
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Gratulálok! Hány éves vagy? 15? Nagyon büszke lehet rád az anyukád, hogy ennyi idősen nem hogy tudatlanságig piálod magad, de még arra sem emlékszel, hogy egy nyilvános WC-be mentél valakivel dugni? Van ennél lejjebb? Ja, van! Hogy ide jössz vadidegen emberektől tanácsot kérni. Inkább tanulj az esetből és mihamarabb vegyél egy terhességi tesztet!
2012. aug. 26. 19:43
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Először is most már semmit az 1 hét az 1 hét. Most már csak reménykedni, templomba járni, imádkozni Jézushoz és Istenhez, hogy ne legyen belőle gyerek.

Ha mégis akkor abortusz, vagy anyudékra bízod gyerek nevelését.

Ja és nem utolsó sorban egy olcsó k.rva vagy aki szemembe nem tekinthető nőnek... Ennyire tartod magad, hogy részegen akárkinek odaadod magad? Egy útszéli vagy!

Az én korosztályomban még nem volt ennyi ribanc

2012. aug. 26. 19:44
 4/27 anonim ***** válasza:
Ha kevesebb mint 72 h irány doki amúgy meg vagy vársz vagy teszt esetleg ha tudod h mikor van peteérésed akkor az is segíthet(pete érés után pár nappal kisebb az esélye).
2012. aug. 26. 19:44
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
Megyünk együtt buliba?
2012. aug. 26. 19:45
 6/27 anonim ***** válasza:

Mekkora eszetek van, oltás megy látom, de mi a bánatnak javasoltok neki tesztet, mikor egy hete történt a dolog a teszt meg csak 2 hét után mutat eredményt, HA mutat egyáltalán...

Szóval az eset után KÉT héttel csinálj tesztet, vagy menj nőgyógyászhoz. Addig fölösleges, nem fog kimutatni semmit, B) a helyedben nemi betegségekre is szűrném magam, ott nem tudom mennyi azaz idő, amit ki kell várni, hogy tesztelhető lehess, de azt is érdemes...

És legközelebb ne igyál ennyit...

2012. aug. 26. 19:45
 7/27 anonim ***** válasza:

Menj nogyogyaszhoz,figyeld a jeleket,terhessegi teszt!

Remelem nem jarsz porul,es tanulsz az esetbol.:S

2012. aug. 26. 19:46
 8/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy teljesen hidegen hagy, hogy egy ilyen

IQ- val rendelkező csaj mit csinál. Így tanácsot sem tudok adni, mert nem tudok egy szinten gondolkodni.

Azért csinálj egy tesztet.

2012. aug. 26. 19:46
 9/27 anonim ***** válasza:

Ha nem FAKE akkor OMG-WTF???

Én a múltkor csak egy rózsabokorba estem be részegen és nem tudtam másnap mitől van rajtam ezer seb. Te jobban jártál szerintem :))))

2012. aug. 26. 19:47
 10/27 anonim ***** válasza:
Jó buli lehetett, nagy álmom, hogy egyszer egy ilyen buliba keveredjek:)
2012. aug. 26. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!