Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap múltán már jócskán tudnék róla igaz? Nem, nem egy 13 éves idióta vagyok.
Szóval előző hónapban 21-28-ig külföldön voltam a barátommal és egy kisebb baj miatt antibiotikumot kellett szednem. Most olvastam,hogy az antibiotikumok csökkenthetik a fogamzásgátló hatását,ugyanis azzal védekezünk. Ilyenkr 1 hétig kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Legtöbbször nem bennem megy el,szóval megszakítással csináljuk így is(menstriációs fájdalmak miatt szedem),úgy emlékszik szikla szilárdan,hogy akkor is mindig kivette. Azóta,ha csak a hazajöveteltől számítjuk,akkor is majdnem eltelt már egy hónap,szóval csak észrevenném,ha útban lenne egy baba.
Szerintetek?
Első válaszoló köszönöm a válaszodat.
Második:Telik,de neked látom szövegértésre nem futja..
Tudom,hogy nem kell,de ha szex után közvetlenül nincs lehetőségünk zuhanyozni éppen,akkor nekem(a lánynak) elég kellemetlen tud lenni,mert ami bemegy,az tévozik is onnan... :)
Köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!