Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye?! Petting...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye?! Petting közbe én elégítettem ki hamarabb Én lenyeltem és utána ujjazott meg. Mennyi az esélye hogy az ö kezén volt ondó?! (de megtörölte) Ha volt akkor tuti terhes lehetek! Lécci irjatok izgulok nagyon 16/L

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 15:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
61%
utolsonak. van akinek egyből összejön, akár egy spermás ujjazástól, és van akiben többször is beleélveznek és nem lesz baba. de erre nem lehet tamaszkodni. legyen kéznél kéztörlő, és meg van oldva a probléma.
2009. júl. 27. 08:10
 32/37 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! (nem az utolsó előtti vagyok, félreértés ne essék) Láttál te már embert ujjtól teherbe esni? Mert én még megszakításos terhességet sem láttam, pedig jó ideje dolgozom. Persze sokan állítják, de a végére bevallják, hogy de mégis egyszer baleset történt. Spermás ujjtól NEM LEHET TEHERBE ESNI!! Gondolkozzatok már egy picit...
2009. júl. 27. 19:51
 33/37 anonim ***** válasza:
és ha tegyuk fel a pasi ráélvez a kezére, és azt mindjart odarakja a hüvelyhez, akkor lehetséges. nekem is nem egy rokonom dolgozik egészségügyben, ugyh en se csak a levegőbe beszélek.
2009. júl. 27. 21:18
 34/37 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy nem a levegőbe beszélsz, de hidd el, a spermiumoknak szüksége van arra a lendületre, amely lendülettel a péniszből lövellnek ki. Ujjtól nem lehet teherbe esni még ha azonnal beteszi, akkor sem. Rengetegen állítanak olyat, hogy jajj de igen, pedig nem. Ez annyira kizárt, minthogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni. Remélem a kérdező megnyugodott már. Sokan szerintem annyira felidegelték, hogy késni fog a vérzése. Remélem hisz nekem, megnyugszik, ha megjön akkor pedig mégjobban megnyugszik :):)
2009. júl. 27. 21:23
 35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:) :$
2009. júl. 28. 21:54
 36/37 anonim ***** válasza:

nem lehetsz terhes. aki azt állítja hogy igen,akkor annak kéne biosz órára beülni! Nem olyan egyszerű az sztem, h az ujjára került esetleges váladékból lenne baba :O

Máskor azért figyelj oda!

2009. júl. 29. 22:56
 37/37 anonim ***** válasza:
hat nemtom. én tökre parás lennék. az biztos.
2009. júl. 30. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!