Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye?! Petting közbe én elégítettem ki hamarabb Én lenyeltem és utána ujjazott meg. Mennyi az esélye hogy az ö kezén volt ondó?! (de megtörölte) Ha volt akkor tuti terhes lehetek! Lécci irjatok izgulok nagyon 16/L
hát, ha az én 16 éves lányom spermát nyelne, meg már ujjazgatnák...... szerintem kicsit el vagy qurvulva már most.
Amúgy nem lehetsz terhes, mondjuk úgy hogy igen minimális az esélye ! de van esély rá.
Szerintem nem valószínű,hogy terhes!!!Nem tudom mit kell szegény lányt ilyezgetni,így is már kétségbe van esve!!!
De máskor azért figyeljetek oda hogy mit csináltok!!!
attól hogy a kérdező bután cselekedett, nem kell lehurrogni
eléggé f*szok vagytok...
Sziasztok! Barátom Azt mondta hogy mivel letölte és Nem azonnal nyult be..(ruhán keresztünk izgatott..simogatta És nem ott!!!) Igy nagyon kicsi azt esély szinte semmi hogy Maradt a kezén...! mégis nagyon félek..!
Amúgy Nem hiszem hogy k...a lennék mert szeretek a barátommal lenni...!am köszönöm mindenkinek!
Ezekre a válaszokra inkább nem mondok semmit...
Kedves kérdező! Nem lehetsz terhes. Nyugodj meg, aki mást mond hazudik. Megtörölte a kezét, nameg ha rá is került valamennyi, az nagyon kevés, és még azt is letörölte. A teherbeesés esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!