Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra ajánlotok fogamzásgátlót?
Az elsődleges probléma itt nem a tabletta, hanem az, hogy valószínűleg nem vagy eléggé felizgulva, hosszasabb előjátékra van szükség - mennyit szokott foglalkozni Veled a petting során? Eleinte jobb, ha nagyrészt Rólad szól a dolog, tehát ő izgasson többet Téged, mint fordítva. Azt javaslom, ne a hüvelyedbe próbálja az ujját vagy a farkát bedugni, hanem -kellő bevezető után - kézzel vagy, ami még jobb, nyelvvel izgassa a csiklódat, és utána próbálkozzon óvatosan lejjebb, de még mindig nem bedugni az ujját, hanem simogassa a hüvelybemeneted. Eg yidő után biztos befogadóbb lesz a hüvelyed - még ha nem is az első alkalommal, de nem kell sietni sehova! :)
Ha nem akarsz óvszerrel védekezni, menj el nőgyógyászhoz, de ragaszkodj az APC rezisztencia (vér)vizsgálathoz. Mondd azt, hogy volt trombózis a családban, ha akkor se írják ki, akkor keress akár eg ymagánnőgyógyászt, aki elintézi. Ugyanis vannak, akik érzékenyek a tablettára, csak ezt előre nem szűrik, én is megszívtam 19 évesen. Ne akarj 16 évesen (vagy mennyi vagy?) trombózist kapni. Én inkább a kotont ajánlanám, van egészen vékony, síkosított is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!