Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti meddig szorongtatok tabi mellett? (kifejtés lentebb)
A barátnőm mesélte,hogy ő pl eddig csak párszor engedte,hogy a párja belé élvezzen,mert annyira fél h akár tabi mellett is becsúszik a baba.
Én is eléggé félek ettől,bár én a 15.nap után már mindig engedtem,hogy bennem menjen el a párom,hisz ezért szedem a tabit.
Viszont egyre több olyan történetet látok ezen az oldalon is,hogy rendszeres szedés mellett esett teherbe egy két lány/nő.
Egy kis félsz mindig volt bennem,de most már egyre nagyobb.
T i nem féltek attól,hogy besikeredik a bab,és ti is úgy jártok,mint azok akik általában tabi mellett terhesek lesznek,hogy hónapokig észre sem vették,vagy csak túl a 12.héten?:S
Ha nekem tabi mellett(gestomix) véletlen sikeredne teherbe esni,akkor is elvetetném,de belehalnék,ha pl nem időben derülne ki,és már esélyem se lenne dönteni:S Nem állnék készen egy biztos jövő garantálására egy gyermeknek.
Nem, az a rendes menstruációnál van. Tabletta mellett csak megvonásos vérzés van, így simán megjön a szünet alatt akkor is, ha az illető teherbe esett.
Nem azért jön meg, mert nem ágyazódott be petesejt, hanem mert lecsökken a hormonszint és emiatt leválik a méhnyálkahártya. És mivel megvonásosnál alapból kevés a vérzés, fel se tűnne, ha megjönne és teherbe esnél, mivel akkor ugyanúgy leválna az a piciny méhnyálkahártya.
70%-os: Hülyeséget mondasz.
Ha vki tabi mellett teherbe esik, akkor sincs vérzés (normális esetben).
Ugyanis oké, hogy lecsökkenne a hormonszint, és emiatt megjönne a vérzés, de a terhesség miatt nem tud lecsökkenni!!! Ugyanis ha teherbe esel, akkor termelődik egy csomó progeszteron, ami nem engedi leválni a nyálkahártyát...
Nem válik le bakker. A tabi tartalmaz vmenni progeszteront, de az a terhességhez képest elhanyagolható mennyiség.
Nem válik le, mert a terhesség alatt termelődő megakadályozza.
Ismétlem, normális esetben.
Van olyan, aki tabi nélkül is vmennyit vérzik terhesség alatt, az lehet, hogy akkor is, ha tabit szed, de nem az a normális.
Mellékesen már vagy 3 orvossal beszéltem erről, és mind ugyanazt mondta...
"Kedves Doktornő!
Ha valaki teherbe esik fogamzásgátló mellett, elmarad a megvonásos vérzése? Annyi verziót hallottam már.
tovább Dr. Lázár Erika adatlapjára
Tisztelt Hölgyem!
Általában elmarad a megvonásos vérzés, de ez nem törvényszerűen következik be minden esetben, hiszen a fogamzásgátló nélküli terhesség mellett is előfordul, hogy hónapokig jelentkezik még vérzés a ciklusnak megfelelően. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!