Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé pánikba vagyok esve. Szedek egy fogamzásgátlot lassan másfél honapja, és ugye meg vannak számozva a tabletták és megcseréltem véletlenul 2-t (a 17. és a 18. ) Nem lehet gond belole? 17/l
2 honapja se vagy vele, de mar fogamzasgatlot szedsz miatta? Na de nem ez a kerdes most... Szerintem a szamozas csak a te segitsegedre van, pl en parom fogamzasgatlojan a napok kezdobetuje van odairva, igy konnyen tudja kovetni... Ha veletlen beszedne kedden a szerdait majd szerdan a keddi feliratost, akkor se tortenne semmi.
Egyebkent hasznalat elott jobb lett volna ha elolvasod reszletesen az utasitast, es meghallgatod a nogyogyaszod is a gyogyszerrol.
Utasitas alatt arra a papir izebizere gondolok ami a dobozokban szokott lenni, s leir mindent a gyogyszerrol... : )
Ha tanulmanyoztad elotte, akkor elnezest!
Okés koszike ...egyébként átnéztem de errol nem írtak semmit...de viszont már hatnia kell 2 hete, csak attol féltem h ez bezavar. Ezek szerint nem szabadna. Koszi
Jah egyébként 1 éve járunk nem 2 honapja....félreértetted amit írtam...:D...
és koszi a választ..:D
Úristen, milyen emberek írtak ide :)
Komolyan, a legnagyobbat a 11-esen röhögtem! Ennyire nem tanítanak már általános iskolába szöveget értelmezni?
Kérdező, nem ismerem ezt a tablettát. De ha meg van számozva, akkor többfázisú, vagy tartalmaz hatóanyag-nélküli tablettákat is.
Ha többfázisú, akkor gondban lehetsz, ha más színűek a tabletták.
Ha egyfázisú, illetve vannak benne hatóanyagmentesek is, akkor semmi gáz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!