Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eléggé pánikba vagyok esve....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé pánikba vagyok esve. Szedek egy fogamzásgátlot lassan másfél honapja, és ugye meg vannak számozva a tabletták és megcseréltem véletlenul 2-t (a 17. és a 18. ) Nem lehet gond belole? 17/l

Figyelt kérdés
Daylette tabletta, ha ez esetleg segít...

2012. aug. 24. 01:09
1 2
 11/16 anonim válasza:

2 honapja se vagy vele, de mar fogamzasgatlot szedsz miatta? Na de nem ez a kerdes most... Szerintem a szamozas csak a te segitsegedre van, pl en parom fogamzasgatlojan a napok kezdobetuje van odairva, igy konnyen tudja kovetni... Ha veletlen beszedne kedden a szerdait majd szerdan a keddi feliratost, akkor se tortenne semmi.

Egyebkent hasznalat elott jobb lett volna ha elolvasod reszletesen az utasitast, es meghallgatod a nogyogyaszod is a gyogyszerrol.

2012. aug. 24. 03:16
 12/16 anonim válasza:

Utasitas alatt arra a papir izebizere gondolok ami a dobozokban szokott lenni, s leir mindent a gyogyszerrol... : )

Ha tanulmanyoztad elotte, akkor elnezest!

2012. aug. 24. 03:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Okés koszike ...egyébként átnéztem de errol nem írtak semmit...de viszont már hatnia kell 2 hete, csak attol féltem h ez bezavar. Ezek szerint nem szabadna. Koszi

Jah egyébként 1 éve járunk nem 2 honapja....félreértetted amit írtam...:D...

és koszi a választ..:D

2012. aug. 24. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Úristen, milyen emberek írtak ide :)

Komolyan, a legnagyobbat a 11-esen röhögtem! Ennyire nem tanítanak már általános iskolába szöveget értelmezni?

Kérdező, nem ismerem ezt a tablettát. De ha meg van számozva, akkor többfázisú, vagy tartalmaz hatóanyag-nélküli tablettákat is.

Ha többfázisú, akkor gondban lehetsz, ha más színűek a tabletták.

Ha egyfázisú, illetve vannak benne hatóanyagmentesek is, akkor semmi gáz nincs.

2012. aug. 24. 12:07
 15/16 A kérdező kommentje:
28 napos...és az utolso 4 zold színu....:):)
2012. aug. 24. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gáz. Csak azért van beszámozva, nehogy a placebo tabikat vedd be a 24 nap alatt.
2012. aug. 24. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!