Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
lefeküdtünk részegen egy buliba és eseményutánit már lekéstük és nemvagyok 100%ig biztos benne h nem belé mentem el, most eltelt 4 nap azóta és tnap elkezzdett vérezni de a menstruációja csak 5 nap mulva kéne h megjöjjön és még mais vérzik de azt mondja h nem olyan a vérzésse mint a menstruáció2012. aug. 23. 15:20
2/15 anonim válasza:
hány éves? lehet hogy a menzesz hamarabb jött, ez megesik.
lehet csak megrémült és azért gondolja hogz nem azért vérzik
4/15 A kérdező kommentje:
17 és ő is nagyon parázik h nehogy legyen valami
2012. aug. 23. 15:25
5/15 anonim válasza:
2. A pecsételő vérzés gyakori mellékhatása a hormonális fogamzásgátlóknak, mint a fogamzásgátló tapasz, implantátum, fogamzásgátló tabletta, spirál vagy fogamzásgátló injekció. Ez egy olyan mellékhatás, ami néhány hónap múltával elmúlik, és néhány nő akkor is pecsételő vérzést fog tapasztalni, amikor már nem használ fogamzásgátlót.
3. A legtöbb nőnek pecsételő vérzése van a terhességének első pár hónapjában. A menstruáció előtti pecsételés lehet jele a terhességnek. De a pecsételés ezenkívül jele lehet a méhen kívüli terhességnek is, ami életveszélyes!
6/15 anonim válasza:
Ajjaj..szeintem teszt, nőgyógyász..
7/15 anonim válasza:
marad a reménykedés, a teszt csak beágyazódás után mutat bármit is, ez 10-14 nap, tehát 2 hét múlva tesztelhet. Az orvos sem lát korábban semmit. Remélem, ez jó lecke Nektek. Jöhet a 2 hét körömrágás.
8/15 anonim válasza:
Ha terhes, de mégis vérzik, ami amúgy eléggé ritka, az csak pár csepp és az is barnás. Kérdezd meg milyen a vér és mennyi, mert szerintem csak szivat téged, mindenesetre megérdemled. :D
10/15 A kérdező kommentje:
arra emlékszünk h mikor elélveztem kivettem, de azt nemtudjuk h az elején egy kicsi ment e bele vagy nem ezért parázunk, egyébként én 19 éves vagyok és eddig mindig védekeztem, most volt először h a pia miatt nem de ezt már fent leírtam
2012. aug. 23. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!