Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdek el Nuvaringet használni, elolvastam a tájékoztatót, de azt még mindig nem tudom, h hha felhelyezem a gyűrűt akkor h kell állnia a hüvelyben?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat :) ) )2012. aug. 22. 20:02
1/7 anonim válasza:
Ahogy én olvastam,a gyűrű helye nem lényeg a hüvelyben,persze azért ne csússzon ki.De szerintem kb olyan lehet mint a tampon,hogy pl a középső ujjaddal addig nyomod fel amíg tudod.A tájékoztató szerint jó helyen van ha nem érzed hogy ott van.Egyébként megnéztem ezt neten,nekem egyáltalán nem szimpi.Inkább gyógyszert szedek:)
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt szedtem, de már nem szedhetek... így maradt a gyűrű... :D
2012. aug. 22. 20:36
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy áll. A leírásban is benne van, hogy csak nyomd össze az ujjaddal és helyezd fel a kezeddel, amilyen mélyre csak tudod. Innentől már a gyűrű elvégzi a dolgát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))
2012. aug. 22. 20:45
5/7 anonim válasza:
Ahogy az előző is írta: te csak helyezd fel, ahogy a leírásban szerepel, és szépen megtalálja a helyét. :) Én se hittem, hogy így van, de így van! Ki van ez találva! :)
6/7 anonim válasza:
Az elsőnek: egyáltalán nem olyan, mint a tampon, mert tényleg semmit nem lehet érezni. Még szex közben sem. Vannak, akiket zavar (ki lehet venni amúgy), de minket a barátommal egyáltalán nem, pedig mindenféle pózban kipróbáltuk gyűrűvel, és észre se lehet venni.
Nem kell naponta figyelni, hogy jaj, bevettem-e... nekem nagyon bevált és a szervezetet is kevésbé károsítja, mint a tabletta.
7/7 anonim válasza:
Kedves 21:58-as,ha értelmeznéd amit írtam,azt a felhelyezésre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!