Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Yasminelle fogamzásgátló "jó"?
Figyelt kérdés
Most irtattam előszőr fogamzásgátlót. 17 éves vagyok és kiváncsi lennék mások véleményére is!2008. máj. 11. 17:07
1/5 anonim válasza:
Az egyik legmodernebb. Ettől függetlenül előfordulhat , hogy te pl. hányni fogsz tőle, ill. hányingered lesz. De maga a készítmény az egyik legalacsonyabb hormontartalmú, utolsó generációs bogyó.
2/5 anonim válasza:
én mikor az előző tablettámról yasminelle-re váltottam, az első levél szedése alatt 9 kilót szedtem fel.persze az is lehet,hogy csak az én szervezetem reagált így. a gyógyszert mások nagyon dícsérik szóval egy próbát megér, én mindenesetre le is álltam vele és küzdök a kilóimmal :):)
3/5 anonim válasza:
Szedned kell ahhoz, hogy megtudjad, hogy neked jó-e! Van akinek jó és van akinek nem, mert mindenkinek a szervezete másképp reagál rá! Az biztos, hogy egy mai, modern, alacsony hormontartalmú tabletta.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2008. máj. 12. 09:19
5/5 anonim válasza:
Egy barátnőm ezt szedte egy évig! Az elején egy hónapig menstruált tőle, de aztán minden rendben volt! Neki így reagált rá a szervezete! A dokija most írt fel neki egy jobb gyógyszert, a Belara-t! Én is azt szedem 7 hónapja, nekem bevált és eddig neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!