Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség esélye kizárt?
Figyelt kérdés
2 hónapja kezdtem fogamzásgátlót szedni.az első szünet után kezdett jelentkezni enyhe hányinger.azóta néha van néha pedig nincs.de mostanába mindennap egy kicsit.vettem tesztet,mindkettő negatív lett és 2x is megjött rendesen.igy terhesség esélye elég kicsi nem?eléggé parázok,lehet csak beképzelem vagy a gyógyszer mellékhatása még? lécci normális válaszokat.2012. aug. 21. 22:07
1/3 anonim válasza:
biztos nem vagy terhes. valami mástól lehet vagy pszichésen.
2/3 A kérdező kommentje:
igen lehet csak beképzelem vagy nemtudom.csak hallottam már olyat h vkinek rendesen megjött mégis terhes lett.de ez a 2 negatív teszt megnyugatatott.együttlét után 2 héttel csináltam amugy a tesztet.akkormár elvileg kimutatja
2012. aug. 21. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!