Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj?
Nem lesz belőle gond, bár én a helyedben kihagynék egy napot (hogy ne boruljon fel a megszokás, és addig kiegészítő védekezést csinálnék.
24/N
Jah, vagy a másik lehetőség, hogy szeded amíg el nem fogy, és a következő levelet már kedden kezded el. De akkor is ajánlott a kiegészítés.
24/N (2-es)
Semmi baj, 1 nappal előbb kezdtem, egyáltalán nem gáz, nem kell óvszer.
Előző: bele ne halj már, hogy 1 nappal előrébb csúszott .. Úristen, oda ne rohanjak, még 8 nap szünetet tartanál.. :D Ami a világon a legnagyobb hülyeség, mert teherbe is eshetsz.
Én szeretem, ha az ilyen dolgaimban rend van... És két három alkalmat kibírok ezért cserébe gumival. Bocs érte.
24/N
Nem téged baszogat, hanem engem, nehogy magadra vedd.
Inkább parázz, minthogy baj legyen.
Nekem meg szívem joga ragaszkodni ahhoz, hogy ha kedden szoktam kezdeni, akkor a továbbiakban is kedden kezdjem. Ebből, abból sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!