Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodszorra szexeltünk a barátommal, elszakadt a gumi. Lehet ebből valami? (Többi lent)
Tudom, hogy számtalan ilyen kérdés van, de eddig még egyikben sem találtam megnyugvást. A szituáció a következő:
Maximum 3 perce tarthatott a dolog, amikor a barátomnak feltűnt, hogy elszakadt. Egyből kivette, de sajnos akkor már elment. (Kommentárt nem kérek) A közepe fele, egy olyan 1.5, 2 cm hosszúságú lyuk keletkezett. Utolsó menstruációm kezdete óta 11 nap telt el. Elvileg nem vagyok termékeny időszakban, kiszámoltam. De valamennyi sperma jutott belém. Holnap megcsinálom a terhességi tesztet, de mégis mennyi rá az esély hogy teherbe eshetek?
16/L
Durex extra safe-et használtunk, ez elméletileg enyhén vastagabb óvszer, és az első szeretkezésnél semmi gond nem volt.
Köszönöm a válaszokat!
Az esemény utánit csak 72 óráig veheted be! Terhességi teszt csak legalább 12 nap után csinálhatól. Ha valami kérdésed lenne akkor nyugodtan irj privátot. Ha tudok akkor segítek
üdv: 8 hetes
holnap futás a nőgyógyászhoz és kérj 72órás tablettát...
(saját vélemény: sajnos az a tapasztalatom,hogy újabban a nőgyógyászok leszarják az ilyesmit és aztmondják,hogy várjuk ki a végét...nade basszus ha mégis pozitív,akkor már nem vehetsz be 72órást,akkor már csak az abortusz marad,az meg kockázatosabb és megterhelőbb..nem értem őket)
ha ti szexeltetek, miért mi oldjuk meg a problémátokat?
ráadásul ilyen kislány 16 évesen, menj szépen babázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!