Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Másodszorra szexeltünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszorra szexeltünk a barátommal, elszakadt a gumi. Lehet ebből valami? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy számtalan ilyen kérdés van, de eddig még egyikben sem találtam megnyugvást. A szituáció a következő:

Maximum 3 perce tarthatott a dolog, amikor a barátomnak feltűnt, hogy elszakadt. Egyből kivette, de sajnos akkor már elment. (Kommentárt nem kérek) A közepe fele, egy olyan 1.5, 2 cm hosszúságú lyuk keletkezett. Utolsó menstruációm kezdete óta 11 nap telt el. Elvileg nem vagyok termékeny időszakban, kiszámoltam. De valamennyi sperma jutott belém. Holnap megcsinálom a terhességi tesztet, de mégis mennyi rá az esély hogy teherbe eshetek?

16/L

2012. júl. 22. 21:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Előbbi kommentelőnek: Nem kértem hogy oldjátok meg a problémánkat, csak megkérdeztem, hogy mennyi lenne rá az esély.

Legutolsó kommentelőnek: Igen, "elment" bennem.

2012. júl. 22. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem már írták, még ne csinálj terhességi tesztet, úgyse mutat ki semmit. A legérzékenyebbek is csak 10 nap múlva kb.

Az igaz, hogy nem most van peteérésed, de a sperma odabent 2-3 napig lazán elél, de akár egy hétig életképes maradhat.

Tehát én azt mondanám, igen nagy az esély a teherbe esésre. Kb 30%.... ami nem tűnhet soknak, de ha belegondolsz, hogy ez azt jelenti, hogy 10 egészséges nőből (egészséges férfi mellett) ebben az időben teherbe esik 3... akkor ez nem olyan kicsi arány, amiért érdemes lenne kockáztatni.

Ha benne vagy még az időben, reggel mindenképp doki, és írass 72 órás tabit.. akkor is, ha lórúgás mennyiségű hormon van benne, és keményen bezavarhatja a ciklusodat... Még mindig jobb, mint az abortusz.

2012. júl. 23. 01:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Kora délután, amint tudtam elmentem nőgyógyászhoz, írattam tablettát, bevettem. Remélhetőleg hatásos lesz.

Mindenkinek köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)

2012. júl. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!