Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bogyót szedek, ez volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogyót szedek, ez volt az (leg) elsö hónap. Elsö nap kezdtem, viszont a 10 nap körül lefeküdtem a barátommal. (inkább 11. nap-na mind1) most kéne megjönnie. Rendesen szedtem nem volt kimaradás. Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
bekattanok ebben a két napban ... most megjön e v nem e v mivanmmááá? SOS léccii
2009. júl. 23. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom 11 nap alatt nem fejti ki a hatását. De lefeküdtél vele, hogy? Belédélvezett? Akkor lehetsz.
2009. júl. 23. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyet szedsz? Van ami már az első szemtől véd!
2009. júl. 23. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
rengetegen irták h ha a menzesz elsö napján kezden el akkor véd...hát nemtom... legelösször nem belém, viszont 2.x igen. az 1-2 nappal késöbb volt... b*sszameg.... hát remélem nem... addig meg nem akarok tesztet vanni mig le nem telik ez a pár nap, mig kiderülhet...ajjj hogyaza...***************** :(
2009. júl. 23. 16:28
 4/7 A kérdező kommentje:
meliane-t szedek és arrol jókat olvastam... meg a hasam is kicsit fájdogál... mint amikor meg akar jönni... de nem tenném rá az életem:S
2009. júl. 23. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
nem azért de ha feliratod a fogamzásgátlót, nem mondja a dokid h mikortól véd??? Vagy ha esetleg elfelejtené mondani, megkérdezed. Nem tudom nálam ez alap.
2009. júl. 23. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is melianet szedtem. A tabletták ha a menses első napján vesszük be, akkor már abban a hónapban is védenek, nyugodj meg :) Nincsen semmi gond. A meliane betegtájékoztatóján is az áll, hogy első tablettától véd. Én sem védekeztem, és nem lettem terhes, a tabletta tökéletesen védett. A nem kívánt terhességet pedig nem a szerencsémnek köszönhetem :):)
2009. júl. 23. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
megjött v 2 napja, a bogyóó hat:D huhhhhhh
2009. júl. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!