Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljak egy esetleges terhességet, vagy ne szexeljek soha többé? Szerintetek mit tegyek?
Tüdőembóliám volt, így tilos a tabletta és a gyűrű.
Nem szültem, szóval spirál kilőve, na meg nem is valami barátságos, hogy a méhemben van valami idegen tárgy..
Pesszáriumot nem ajánlotta a doki, mert 12 évesen volt méhszájsebem, és emellett kiújulhatna..
Pharmatex + megszakítás + naptármódszer nem játszik, még együtt sem. Így lettem terhes a 2. ilyen védekezéses hónapban.
Na most akkor szerintetek? Bevállaljak még 1 terhességet + abortuszt, vagy mi legyen?
Igen, de az sem jó, mert allergiás vagyok rá. Próbáltunk egy csomó márkát, latexmenteset is, de egyik sem jó. Kirepedezik a hüvelyem fala, vérzik, fáj. És nem azzal van a gond, hogy ne lennék síkos. Sajnos rossz bőröm van és egy csomó dologra allergiás vagyok.
Ezt kihagytam a kérdésből, mert olyan egyértelmű már nekem, hogy ez nem jó.. :(
szóval időben felfedezték nálad h volt egy vérrög a tüdődben avagy az érrendszeredben?
Mert ez nem vicc, mert ha tüdőembólia hírtelen jön, akkor az halál. Főleg ha már rózsaszín hab jön a szádból, akkor már nincs azaz isten aki megmentsen.
Tudod gyógyszertár, és antiallergén óvszert kérsz... Wow... direkt allergiásoknak is készítenek gumit.
A spirál nem csak akkor használható ha már szültél... De tény, hogy az idegentárgy benned lenne... Ja és éreznéd is amíg hozzá nem szoksz...
Najó! Tudod mit?
Menj el nőgyógyászhoz, majd ő megmondja mi lenne a legjobb! Ez nem egy hétköznapi kérdsé h gumi vagy nem gumi vagy foggátló.
Végigpróbáltuk a durexet, lifestyles-t, vettünk gyógyszertárból is antiallergént, latexmenteset, vettünk szexshopban is, de egyik sem volt jó.
Apának is volt már tüdőembóliája régen, én erről nem tudtam, így használtam a tablettát. aztán amikor légszomjam volt és köhögtem, ő már gondolta, hogy gáz van, és azonnal hívta a mentőket. Szerencsére közel van a kórház, így gyorsan ideértek meg bevittek. Megműtöttek, azóta szedem a gyógyszert rá.
antiallergén gumi? már kb antiallergén rasszistát is gyártanak bakker XD akkor gondolom antiallergén óvszert is.
persze a sterilizálás is 1 megoldás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!