Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet a korai terhességet szakítani a fogamzásgátló tabletta szedésével?
Nem igaz. A fogamzásgátló a megtermékenyített pete beágyazódását gátolja meg. Ha már be van ágyazódva teljesen mindegy, hogy ráveszi e a fogamzásgátlót.
Lehet összekeverted az eseményutánival.
Bizonyos szinten márpedig igaz.
Csak hogy tiszta legyen a kép:
De nem ez az elsődleges működése, ergo ez csak egy esetleges mellékhatás. Nincs az a nőgyógyász, aki ezt javasolná.
Tudtommal a fogamzásgátló szedése súlyos károsodást okozhat a magzatban, akár vetélést is, ezt többnyire mindenki tudja, aki tablettát szed, ahogy azt is, hogy éppen ezért kell azonnal abbahagyni a tablettaszedést, amint kiderül a terhesség.
VISZONT egyáltalán nem biztos, hogy vetélés következik be, az is lehet, hogy semmilyen hatása nem lesz és az is lehet, hogy valamilyen fogyatékossággal születik meg a baba... Egy nőgyógyász sem olyan hülye, hogy kockára tegye a presztízsét ilyenekkel! Gyanítom ez csak valamilyen mende-monda...
Arról már hallottam, hogy Amerikában létezik valamilyen injekció, ami korai szakaszban vetélést okoz, de nem tudom miez, használják e már a hétköznapokban, gyanítom itthon nálunk ilyen nincs!!
Olyan esetleg lehet, hogy mint pl az én gyógyszerem(dienillie)..
Azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha valamelyik bnőmmel történik egy baleset, akkor adhatok neki 5dbot belőle és úgy hat mint egy esemény utáni.. persze azokat mind egyszerre kellene bevenni.. el se merem képzelni 5 db mit művelhet egy nő szervezetében.. :S de ezt is csak a dolog után 3 napig lehet alkalmazni.
sosem próbáltam még, de nem is akarom, lehet önzőség, de nem szívesen dobok ki 7000ftot az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!