Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így teherbe esni?
3 hónapja szedek fogamzásgátlót, az első hónapban még nem szeretkeztünk csak a 20. napon(kb. 5 perc, és nem élvezett belém), meg is jött a megvonásosom a 7 napos szünet 3. napján. (figyelmetlenségből az első levél 2. hete körül 1 nap 2 tablettát vettem be ezért 20 napig tartott ki a gyógyszerem.) a 2. levelet elkezdtem pontosan, időben a 8. napon. a 2. levél 1 szeme után pár órával szeretkeztünk ismét barátommal, majd a 2. levél első 2 hetében minden nap. (szintén nem élvezett belém ekkor se.) aztán antibiotikumot kellett szednem 7 napig(ekkor nem szeretkeztünk) plusz ugye még 7 napig nem lenne szabad csak kiegészítő védekezéssel, nem is szeretkeztünk, viszont abban a 7 napban már nem volt annyi gyógyszerem.. tehát az utolsó 2 nap belecsúszott a 7 napos szünetbe. itt is megjött a 3. gyógyszermentes napon szintén. bár ekkor sem szeretkeztünk még( óvatosságból) csak amikor elkezdtem a 3. levelet akkor, is a 2. szem bevétele után több mint 3-4 órával.
+ valamelyik nap 5 órával később jutottam csak a gyógyszeremhez, mert d.u 3-kor szoktam bevenni, viszont akkor átaludtam azt a délutánt a telefonom pedig lemerült így nem jelzett az ébresztőm se, és csak este 7kor sikerült bevenni, és a bevétel után fél órával ismét szeretkeztünk barátommal, mert a tájékoztatóm azt írta, hogy ha 12 órán belül pótolom a kimaradt adagot, akkor nem kell kiegészítő védekezés.
Remélem értelmezhető volt.
Köszi az eddigi válaszokat:) Megnyugtattok, bár a nőgyógyászommal is beszéltem már erről kb. 2 hete és ő is azt mondta hogy nem lehetek az, de hát telefonon keresztül..
és aggódom ettől függetlenül, mert ez az első hogy tablettát használunk és még félek kicsit tőle, és kíváncsi voltam/vagyok a ti válaszaitokra is.
Másodikra ne hallgass, tablettát nem szabad kihagyni.
Ettől függetlenül valószínűleg nem vagy terhes.
Kéretik ezután figyelni, és rendesen szedni.
Az első levélnél nem feledékenységből maradt ki az utolsó, hanem mert már nem volt több a levélen, a 3. levélnél sem hagytam ki tabit, csak elaludtam és 5 órával később vettem be csak, de a tájékoztatója azt írta, hogy ha 12 órán belül pótolom a kimaradt adagot, akkor nem kell kiegészítő fog. gátló.
Köszönöm a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!