Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tablettáról leállás, folyatás hogyan?
Sziasztok!
Barátnőmmel már 4 éve vagyunk együtt, 1,5 éve kezdett el szedni fogamzásgátlót, de most abba akarja hagyni.
2 kérdésere keresem a választ:
Normális e párkapolcsatban visszaállni gumizásos módszerre? Gondolom igen, de akkor is, aki már az emberhez kapcsolódik, az fura, hogy vissza ilyen módszerre álljon vissza.
A másik kérdésem, van egy olyan fogamzásgátló ami "helyi". Ennek hatásai mik? hormon háztatás változást okoz e?
Köszönöm a segítőkészséget!
Igen, normális. Gondolom nem akarja magát hormonokkal tömni, rájött hogy az nemjó neki.
Ott a spirál, de azt terhesség után rakják fel, ha jól tudom. A Gumin kívül szerintem nem nagyon van valami. Ha nem tetszik, hogy gumival csinálhatjátok, nem lesz szex, ami annak az eredménye, hogy szakítotok. :)
Azoknak többnyire semmi értelmük...
Akkor inkább a gumi, ha biztosat akarsz. Ha meg nem baj, hogy 0,0001%-ban becsúszhat a baba, akkor jó a megszakítás is.
(Én 8 évig védekeztem így, és nem lettem terhes...)
Ha kell akkor nem élvezek el benne hanem kihúzom, amúgy is kell a pihenés szex közben, mert vannak pillanatok amikor el akarok csöppenni, és meg kell állnunk.
A gumi... igen az a legbiztonságosabb! De ott is ott van, mi van ha kiszakad?
Ezt a krémet akarom kipróbálni, mert láttam a tv ben is reklámot már róla, de még sosem kerestem, mivel nem kellet.
A tablettát meg abba hagyja, mert másfél év alatt hízott tőle. Hiába a sport.
Az élvezetet meg meg szeretném tartani, mivel gumin keresztül nem volt annyira érezhető, meg így közelebb is éreztem őt hozzám.
A gumiról mindig olyan jut eszembe, hogy alkalmi szexre jó. Lehet én vagyok ennyire "paranormális" :)
3 fajta tablettát próbált már ki, mind a 3 mellékhatása a szex csökkenése, mellfájás, hüvely szárassága.
Miért ne lenne normális? Baromi sok nőnek nem jön be a tabletta.
Szerintem ha 1,5 évig ő viselte a védekezés oroszlánrészét, te meg csak élvezted, most te is megtehetsz annyit, hogy az egészsége miatt felhúzod azt a nyamvadt gumit.
Én minden tartós kapcsolatomban gumival védekeztem, mert ez volt elérhető, ezt tudtam használni.
Ha nagyon akarod, akkor próbáld ki a pharmatexet. De megszakítás nélkül nem sokat ér.
Azt meg sosem fogom megérteni, hogy mivel jobb a végén, pont a jó résznél kirántani, mint gumit húzni.
Ráadásul a lánynak is szar szerintem, ha a végén kihúzod.
De hát ti tudjátok, próbáljátok ki.
Mondjuk nekem annyira csípett, hogy ki kellett mosnom és még 3 óráig sajgott utána, de vkinek bejön.
Én sem szeretném, hogy valami baja legyen. Megakarom védeni az ő egészségét is!
Igazából valami alternatív módot keresek amivel az élvezet mind2 nek megmarad. Mert azt nem szeretem amikor ő nem megy el.
De tudok egyfajta jó megoldást: balta. és nincs kolbász :) Viccelek ám csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!