Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nőgyógyászat Veszprémben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászat Veszprémben?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szeretnék íratni Veszprémben, most akarom még csak elkezdeni szedni. SZTK-s rendelésre szeretnék menni. Segítenétek, hogy hol kell időpontot kérnem, hova kell mennem, hogy zajlik ez az egész?
2012. aug. 10. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
felhívod őket telefonon és megkérdezed.
2012. aug. 10. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:

veszprémben már csak a kórházban van nőgyógyászat v. magán, ami jó sokba van.. (SZTK-s ideje nincs)

Vagy felhívod a kórházat s kéred a nőgyógyászatot, de csak 13-14 között, ha jól emlékszem. De jobban jársz, ha személyesen kérsz. Ja és az időpont ált. csak tájékoztató jellegű, volt aki 40percet is várt.. Mindig más orvos van, aki épp ráér, az rendel.

2012. aug. 11. 01:14
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ :) még lenne 1-2 kérdésem: ha kérek időpontot, pár napon belül mehetek vagy hetekkel, hónapokkal későbbre adnak?

és ha személyesen kérek, bemegyek a kórházba a nőgyógyászatra, kivárom a sorom és bemegyek időpontért vagy hogy működik ez?

(bocsi az idióta kérdésekért, de inkább megkérdezem...)

2012. aug. 11. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szívesen:)

Van, 2hét, de előfordul 1hónap, ez változó. Bár nem tudom, h működik gyógyszerfelírásnál..

Bemész a kórházba, s mikor kijön asszisztens szólsz, h időpontot szeretnél, és gyógyszert felíratni. Ha szerencséd van nem kell időpont bemehetsz akkor is, de ez nagyon ritka. A dokik jó részt unottak, flegmák.

Ja semmi gond, bár én is tudtam volna akk, mikor kellett volna, h műkszik, miután sztk-s megszűnt, ott volt egy jó dokim..nem is bánom, ha újra sikerül elhúzni innen..

(sok felé éltem, s mikor ismét ide kerültem, ledöbbentem, h nincs szkt-s)

Ha még kell infó irj privit nyugodtan.

2012. aug. 11. 12:02
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget, nagyon aranyos vagy :))
2012. aug. 11. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szivesen még 1x. Köszi!:)
2012. aug. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!