Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól használom a hüvelygyűrűt, ugye?
Szombat este felraktam 8-kor, 3 hét múlva szombat este 8-kor veszem le, és utána héten szombat este 8-kor felteszem, ugye?
Félek, nehogy elrontsam..
1. nap: szombat
következő szombat: 8. nap
következő szombat: 15. nap
vasárnap: 16.
hétfő: 17.
kedd: 18.
szerda: 19.
csütörtök: 20.
péntek: 21.
7 nap szünet:
1. nap: szombat
2. nap: vasárnap
3. nap: hétfő
4. nap: kedd
5. nap: szerda
6. nap: csütörtök
7. nap: péntek
8. nap: SZOMBAT.
Nem értem ezen mi olyan baromira bonyolult.
21 napig fent van, 7 napra meg leveszed és a 8. napon újra felrakod.
Így minden egyes gyűrűt ugyanazon a napon kell felrakni.
Komolyan IQ szinthez kellene kötni ezt is.
És még te oltogatod a kérdezőt?:DDD De hülye vagy te, istenem.. :DD
"3.2 Három hét használat, egy hét kihagyás
1. Attól a naptól kezdve, hogy felhelyezte, a hüvelygyűrűt 3 hétig folyamatosan a helyén kell hagyni.
2. Három hét elteltével a hét ugyanazon napján, nagyjából ugyanabban az időben, amikor felhelyezte, távolítsa el a gyűrűt! Ha például szerdán 22 óra körül helyezte fel a NuvaRinget, 3 héttel később szerdán 22 óra körül vegye ki!
3. Miután eltávolította, 1 hétig ne használjon gyűrűt. Ezalatt a hét alatt várható a havivérzés megjelenése. Ez általában 2-3 nappal a NuvaRing eltávolítása után kezdődik.
4. Pontosan az egyhetes időszak letelte után kezdje el az új gyűrű használatát (ismét ugyanazon a napon, nagyjából ugyanabban az időben) akkor is, ha a vérzés nem szűnt meg. Ha az új gyűrűt több mint 3 órával később helyezi fel, csökkenhet a terhesség megelőzésének hatékonysága. Kövesse a 3.4 pont: "Mit tegyen, ha elfelejtett új gyűrűt felhelyezni az egyhetes gyűrűmentes időszak után?" utasításait!
Ha a fent leírt módon használja a NuvaRinget, az Ön havivérzése minden hónapban nagyjából ugyanazokon a napokon várható."
Kérdező, jól használod.
Különben nem tudom, hogyan számoltad, hogy szombaton 1. napja van fent neki.. Szombat este felrakja, akkor vasárnap este telik le az 1 nap. Vasárnap van az 1 nap, szombaton a 21., akkor kell levenni, és utána szombaton megint fel. Csak szombaton kell foglalkozni vele.
Ez a fogyatékos válaszoló meg ássa el magát, ekkora hülye ne legyen senki se.
Jah és hogy megmagyarázzam a tévedésem: A 21 szemes tabletta szedéséből indultam ki (igen, helytelenül!), amit úgy kell szedni, ahogy leírtam.
Még egyszer elnézést kérek. De talán nem ásom el magam, ha nem nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!