Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix-et szedtem kb.3 évig. Az abbahagyása milyen következményekkel járhat?
Magas tesztoszteron, ciszták, hajhullás és rendszertelen menszesz miatt kaptam ezt a tablettát, és szedtem is bőszen majd 3 évig. Múlt hónapban le kellett állnom, mert nem tudtam felíratni a nőgyógyásszal. Most hogy visszatért az orvos, mentem is felíratni. Valamiért rákerestem tegnap erre a cuccra, és olvastam róla elég sok rosszat... pl. hogy max fél évig lehet szedni.
Milyen következményei lehetek annak, hogy ilyen hosszú ideig szedtem? nagyon aggódom, hogy akár végleg felboríthatta a hormonháztartást, vagy akármi. 1 hónap telt el, eddig annyit vettem észre, hogy jobban hullik a hajam, (gyógyszer szedése alatt is hullott!).
nem tudom milyen orvosok, az enyém sem mondta egy szóval sem, hogy milyen erős ez a készítmény. ráadásul magánorvos meg minden, fizetek neki egy csomót, ezek után elvárná az ember.
nekem szerencsére korábban sem voltak gondjaim a patikkal. hanem nekem a szőrösödés és a hajhullás az, ami így legjobban zavart. eleinte mérsékelte a hajhullást, aztán valamiért egy idő után már nem. most megint nagyon erős... nem tudok vele mit kezdeni, annyi szart kipróbáltam már.
Jó eséllyel visszatérnek a problémáid. Ha mégsem, akkor baromi szerencsés vagy.
A tabletta nem az okot kezeli, hanem a tünetet. Nem gyógyít meg, olyan, mint egy fájdalomcsillapító.
Hagyd abba és menj el egy olyan dokihoz, aki hajlandó kivizsgálni és a problémád okát kezelni.
igazad van, endokrinológushoz kell elmennem. már régóta tervben van, de nőgyógyász szerint felesleges, amíg szedem a fogamzásgátlót, mert csak azt mutatja ki, amit a fogamzásgátló okoz a hormonokkal... ebben persze igaza volt.
de most hogy már egy hónapja nem szedem, szerintetek már teljesen kiürült akkor belőlem? lehet hülye kérdés, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!