Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fogamzásgátló levél?
24/F vagyok és egyre több helyen olvasom azt a fogamzásgátlással kapcsolatban, hogy bevette az X-edik levelet vagy az X-edik levél után hat. De mi az a levél? Hogy néz ki (az alakja miatt nevezték el így)? Nekem középsuliba csak fogamzásgátló tablettákról meséltek, szüleim nem világosítottak fel; illetve egyik volt barátnőm szedett fogamzásgátlót, de azok apró bogyók voltak, levelet ő sem említett.
Tudom, baromira ciki, hogy ennyi idősen se tudom, de inkább tudjam meg most, mint soha!
én még ezt így nem hallottam.
de levélnek hívják azt a fém/műanyag keverék vackot amibe a gyógyszerek vannak gondolom a fogamzásgátlók nem ilyenbe vannak mert nem árt tudni hanyadik nap meg tököm tudja nem vagyok csaj szóval még nem volt okom közelebbről megvizsgálni 1 ilyet.
Én sose levélben, hanem dobozban szoktam kérni az aszpirint (vagy csak simán, hogy "Kérek egy aszpirint"). Bár én most kifejezetten a fogamzásgátló miatt kérdeztem a dolgot, mert ott szokták használni ezt a kifejezést :-)
Komolyan nem hallottad még azt a kifejezést, hogy "egy levél gyógyszer"???
A gyógyszerek dobozban vannak. A dobozban pedig van ilyen kis műanyag b.szás, amiből kiszeded a szemeket. Na az a levél!!!!
A fogamzásgátlónál egy levélen egy havi adag tabletta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!