Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kimaradt egy tabletta, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradt egy tabletta, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az első héten elfelejtettem bevenni a tablettát két egymást követő napon. Az ezek utáni napon bevettem kettőt, de így egy még mindig kimarad. Bevegyem azt is, vagy egy nap alatt ne vegyek be hármat? Vegyek be kettőt a következő napon is, vagy azt már ne is vegyem be?

Köszönöm

l/22

2012. aug. 6. 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolkozz a gyereknek a nevén
2012. aug. 6. 00:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem voltam együtt a barátommal, és nem is ez volt a kérdés
2012. aug. 6. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül van leírva hogy minden nap vegyél be egyet.Azzal hogy egy nap beveszel kettőt "pótlásként" nem oldasz meg semmit,sőt jobban bekavarsz a szervezetednek.Inkább kérdezd meg az orvosod,ki tudja lehet nem esnél teherbe amiért kimaradt két nap,de inkább ne kockáztass
2012. aug. 6. 01:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A tájékoztató szerint be kell vennem a következő napon, amit elfelejtettem előző nap, de azt nem írja, hogy ha két egymást követő napon elfelejtettem, akkor mit kéne csinálnom.
2012. aug. 6. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy napon 3-at semmiképpen ne. Még a 2 nap alatti 4 is necces, én azt sem tenném.. Szedd be a maradékot, minden nap egyet, és 7 nap szünet utána. És kiegészítő védekezés a következő levél első szeméig mindenképp!
2012. aug. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!