Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz pecsételő vérzésem vagy nem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek és a nyaralásunk pont a menszeszem idejére esik,SAJNOS!
Ha tovább szedem a gyógyszer 1 héttel, akkor nem lesz pecsételő vérzésem se amikor meg kellene jönnie?köszi a választ
2009. júl. 19. 17:44
1/3 anonim válasza:
de lehet h lesz, nekem legalábbis volt, de nemvolt vészes, csak kicsi, és ritkán.
2/3 anonim válasza:
én ezt úgy csináltam hogy már nyaralás előtt hónapokkal kiszámoltam hogy nem necces időszakra esik-e... és ha úgy lett volna akkor nem a nyaraláskor hanem az azt megelőző levél után kezdtem volna rögtön a másikat így nyaralásra már egy hét szünet után mehettem volna. de gondolom neked sajna már erre nincs időd ha van akkor csináld így! lehet hogy lesz pecsételő de nem vészes. azt írod hogy továbbszeded a gyógyszert egy héttel, gondolom úgy gondolod hogy beszedsz 2 levelet egymás után, csak a biztonság kedvéért mondom hogy be kell szedni az egészet, nem csak az első hetijét. bocs csak annyi buta lány van itt hogy az elképesztő, inkább leírtam.
3/3 anonim válasza:
nemigaz, mert vannak olyan tabletták, ahol nemkell beszedni a komplett levelet ha csúsztatni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!