Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció csúsztatása! Így rosszul csináltam?
Nekem nőgyógyász javasolta, hogy ne tartsak egyáltalán szünetet a két levél között, és a második levelet is szedjem végig. Ezt egy egészséges nő évente csak egyszer (maximum kétszer) teheti meg. (de sztem még ez is nagyon megterheli a hormonháztartást)
A kérdésre válaszolva, fogalmam sincs, hogy te jól csináltad-e.
Majd ne csodálkozz ha teherbe esel.
25N
Kössz a sok, segítséget :) Látom ez az oldal egyre rosszabb... Mindenki csak bunkó, meg vádló...azért csináltam így, mert az volt a betegtájékoztatóban, hogy így kell...
"A menstruáció első napjának megváltoztatása: amit erről tudnia kell
Amennyiben a bevont tablettákat az utasításnak megfelelően szedi, a menstruációs periódus/megvonásos vérzés a tablettamentes héten fog jelentkezni. Ha meg kell változtatnia ezt a napot, le kell rövidítenie (de soha nem lehet meghosszabbítania) a következő tablettamentes időszakot. Például, ha a tablettamentes időszak pénteken kezdődik, és Ön ezt keddre (három nappal korábbra) szeretné áttolni, ehhez a szokásosnál három nappal korábban kell elkezdenie az új szalagfóliát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!