Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex? Mi a jó és a rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azleey kérdése:

Pharmatex? Mi a jó és a rossz tulajdonságuk a termékeknek?

Figyelt kérdés
Hüvelykapszula , hüvelytabletta,hüvelykúp,hüvelykrém?Melyik éri meg a legjobban? Ha megszakítással is védekezünk? És semmiképp nem szeretnénk babát!

2012. aug. 2. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Soha nem engednék a lábam közé olyat, akinek derogál gumit húzni.

Kislány, még most kapd össze magad! Az a férfi, aki még elméleti szinten se fontolja meg a dolgot, nem igazán tarthat nagyra téged!

Arról nem is beszélve, hogy mekkora kockázatot hordoz az magában, ha eddig soha, egyetlen korábbi kapcsolatában sem ügyelt a biztonságra.

A megszakítás nem védekezési forma. Kb. 35 % teherbe esik mellette.

A Pharmatex csak megszakítással együtt ér valamit - és egyébként a pasinak még kellemetlenebb, mint az óvszer, mert csíphet.

Egyébként ha nem akar gumit húzni, igazán finanszírozhatná a tablettádat.

2012. aug. 2. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:
pharmatex mellett megszakítással védekeznénk.. és tudom hogy fontos a védekezés e-nélkül bele sem vágok , de a páromat is ugyan úgy érdekli mint engem , csak.ő óvszerrel.nem szeretné, én meg igazából a biztonságra megyek!!
2012. aug. 3. 00:28
 13/15 szelesoldier ***** válasza:

Szia

A pharmatex megszakítással igenis hogy jó. Külön külön egyik sem az igazi de együtt alkalmazva már megállja a helyét. A Pharmatex babák meg a hanyagság termékei csak az emberek nem vallják be (féfi büszkeség)!

2012. aug. 3. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát !
2012. aug. 3. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Majdnem egy éve használok P-t, először a tablettát, de az néha csípett, aztán kúpot. A síkosodással sosem volt gondom, így meg pláne. :D Nem estem teherbe, az utasítás szerint használjuk. Rendszeres nőgyógyászati ellenőrzés mellett, mert attól, hogy nem kell receptre feliratni, mint a tablettát, még kell, hogy lásson nőgyógyász alkalmanként. Ezt csak úgy hozzátenném.
2012. aug. 16. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!