Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatoknak van bármilyen...

Az állatoknak van bármilyen rossz lelki tulajdonságuk?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy csak az ember tud kegyetlenkedni, önző lenni(szerintem állatok is azok, mert ugye az marad életben, aki nem ad a másiknak enni semmit) gonoszkodni, utálni, szórakozni a másik állattal.

Van az állatoknak gonosz, rossz énjük, van erre valamilyen megfigyelés,, tudományosan?

2010. nov. 19. 23:14
 1/2 anonim válasza:

Nem kell tudomány, az mindent kiforgat, az állatokat meg inteligencia allattinak tartják.

Amúgy. Szerintem,igen vannak. :))

2010. nov. 19. 23:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is vannak! Az eggyik ismerösömnek volt egy macskája és 2 év után egy kutyával gyarapodott a család. ugye a kutyának kellett falkavezér. A macska annyira önző volt hogy ő lett a kutya gazdája, falkavezére és minden. Szegény kutyát még a fotelból is kizavarta.
2010. nov. 20. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!