Mit tudnék tenni az állatkínzás ellen? Annyira rossz
sziasztok! Én a sok ember közül egy vagyok aki egyszerűen bőg, ha lát valami szegény és kínzott kinézetű állatot!
Kérlek segítsetek nekem, hogy mit tudnék tenni szegényekért!
Nézegesd csak a videókat, aztán majd emelkedik az ingerküszöböd. Állatot ugyanis egyféleképeen nem lehet védeni, érzelemmel telve. Ott neked kegyetlenül ismerni kell a törvényeket, objektíven kell látni az állat állapotát, és higgadtan beszélni az adott tulajjal az ügyben. Különben pont az állatot nem fog tudni megvédeni, ellenben értelmetlen és haszontalan viták tuctját lehet kirobbantani.
Szóval jelenlegi hozzállássoddal maradj távol az állatvédelemtől, mert több kárt okozol, mint hasznot. Akkor pénzeld a hozzáértő szervezeteket inkább, és úgy segíts!
figyelj te aki elsőnek írtál!!
akkor ne írjál ide ha nem segítesz!!
1.legyél vega(ha igazán szereted az állatokat,nem eszeed meg őket...ugye?)
2.Legyél aktivista vagy ha nem megy akkor legalább pénzzel segítsd a munkájukat :)
Am .nagyon örülök h ilyen sok jószívű ember van:)ne hagyd h eltántorítsanak mert ha összefogunk világot is válthatunk!+amióta én is állatvédő és vega vagyok(14 éves korom óta)nem voltam beteg és egyenes pályára lépett az életem.szóval csak jól járhatsz!sok szeretet HSZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!