Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az előváladéktól lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladéktól lehet baj?

Figyelt kérdés
Először feküdtem le a barátommal, az első gumi kiszakadt, de nem bennem.. mindegy ez bonyolult:) szóval attól nem lehet baj. De amikor lehúzta az előváladék a puncimra fröcsögött... szerintem ettől se, de azért megkérdezem. :) köszi a válaszokat
2009. júl. 18. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
ha szex közben előváladék kerül a nő nemi szervébe, attól igenis teherbe lehet esni (ezért nem működik az óvszer nélküli szex, hogy "majd előtte kihúzom"), de mit jelent az h "ráfröcsögött"? ha rendesen bejutott, akkor lehet "baj".
2009. júl. 18. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Természetesen , bár ennek nem sok az esélye, de lehet :/
2009. júl. 18. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb 5%,szóval szerintem kevés az esély rá.De,hogy fröcsögött oda?
2009. júl. 18. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
lehet hogy el kellett volna olvasni a tájékoztatót mielőtt a gumihoz nyúltok, úgy látszik egy ilyen egyszerű dolog is komoly problémát okoz egyeseknek.. amíg egy gumit nem bírtok rendesen felhúzni inkább ne szexeljetek. és igen lehet terhes az előváladéktól, mivel ondósejteket tartalmazhat, feltéve ha tudod mi az.
2009. júl. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!