Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy, ha túl kövér vagyok nem fognak Nekem felírni fogamzásgátlót?
és ha igaz, akkor mivel mással lehetne védekezni a hüvely gyűrűn (nem tudom rendesen felhelyezni),a hüvely kúpon(sokan maradtak terhesek melette,nem nagyon bízom benne:S) és persze az óvszeren kívül(mivel azt senki sem szereti)????
Igaz akkor nyugodnék meg a legjobban, ha írnának fel gyógyszert...
Még igazság szerint nem voltam nőgyógyásznál, mert még csak most kezdtem el szexuális életet élni, de tööben is mondták, hogy a súlypm miatt nem irnak majd fel gyógyszert mert attól csak jobban elhíznék..és ez miatt igencsak megijedtem:S mi lehet igaz ebböl???
(szemét beszólásoktól kiméljetek!!!!)
mi a baj a gumival? mennyi idős vagy?
ha fiatal, tizenéveske akkor bőven megteszi a szexuális élet kezdetén a gumi, hidd el. aztán mikor már biztosan tartósan nemi életet fogsz élni, akkor jöhet a tabletta. erről még nem hallottam h túlsúlyra nem írnak fel...mennyire túlsúly az a túlysúly (azért merem megkérdezni mert ez anonim oldal, szóval nyugodtan bevallhatod)
20/L
20 éves vagyok szóval nem 10en éveske :P
és ez a kapcsolat elég komolynak tűnik, ezért gondolkozom már a gyógyszerbe...
Amúgy 170 centihez olyan 130 kiló :S
Nem kívánom a szemrehányásokat,nem arról szól a kérdés!!!
Am köszi az 1. válaszolónak:)
hát a barátom csak annyit mondott, hogy szorítja :S azt nem h különen baj lenne...de az még macerás is...felhuzogatni stb...remélem kapok gyógyszert!
Am nagyon köszi a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!