Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az mennyire igaz, hogy, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire igaz, hogy, ha túl kövér vagyok nem fognak Nekem felírni fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

és ha igaz, akkor mivel mással lehetne védekezni a hüvely gyűrűn (nem tudom rendesen felhelyezni),a hüvely kúpon(sokan maradtak terhesek melette,nem nagyon bízom benne:S) és persze az óvszeren kívül(mivel azt senki sem szereti)????

Igaz akkor nyugodnék meg a legjobban, ha írnának fel gyógyszert...

Még igazság szerint nem voltam nőgyógyásznál, mert még csak most kezdtem el szexuális életet élni, de tööben is mondták, hogy a súlypm miatt nem irnak majd fel gyógyszert mert attól csak jobban elhíznék..és ez miatt igencsak megijedtem:S mi lehet igaz ebböl???

(szemét beszólásoktól kiméljetek!!!!)

2009. júl. 17. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

mi a baj a gumival? mennyi idős vagy?

ha fiatal, tizenéveske akkor bőven megteszi a szexuális élet kezdetén a gumi, hidd el. aztán mikor már biztosan tartósan nemi életet fogsz élni, akkor jöhet a tabletta. erről még nem hallottam h túlsúlyra nem írnak fel...mennyire túlsúly az a túlysúly (azért merem megkérdezni mert ez anonim oldal, szóval nyugodtan bevallhatod)

20/L

2009. júl. 17. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok szóval nem 10en éveske :P

és ez a kapcsolat elég komolynak tűnik, ezért gondolkozom már a gyógyszerbe...

Amúgy 170 centihez olyan 130 kiló :S

Nem kívánom a szemrehányásokat,nem arról szól a kérdés!!!

Am köszi az 1. válaszolónak:)

2009. júl. 17. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
na először is. a tabletta NEM hizlal. az esetek 3%-aban okozott hizást, de az is a rossz életmódnak köszönhető. menj orvoshoz, majd ő megmondja h mit ir neked. amig pedig nincs tabletta, addig kombináld a gumit a hüvelykúpokkal. az ugy biztonságtos. az meg nem igaz h senki se szereti. én pl. szeretem.
2009. júl. 17. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
jóó az esetek többségében nem szeretik:P akkor vissza szívom azt h senki:)
2009. júl. 17. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
a parodnak vmi baja van vele? mert tök jó védekezési módszer.. legalabbis a terhesség mellett véd a nemi betegségektől is. de én mindig félek h elszakad. azért ajánlottam h hasznalj mellé hüvelykúpot. a többit a doki elmondja.
2009. júl. 17. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:

hát a barátom csak annyit mondott, hogy szorítja :S azt nem h különen baj lenne...de az még macerás is...felhuzogatni stb...remélem kapok gyógyszert!

Am nagyon köszi a válaszokat :-)

2009. júl. 17. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiatt esetleg nem biztos, hogy javasolni fogja az orvos a tablettát, hormontartalmú. Azonkívül fokozza a trombózisveszélyt, ami túlsúly esetében is egy rizikófaktor lehet. Valóban hízhatsz tőle, ez egyénileg változó. De igazából az lenne a legjobb, ha elmennél a nőgyógyászhoz és megbeszélnéd vele. Amennyiben tényleg nem javasolja, akkor azt is meg tudjátok beszélni hogy mivel tudnál még védekezni. Én szintén nem szedhetek gyógyszert, és a Pharmatex hűvelykúpot javasolta. Teljesen egyszerű a használata, megbízható és egyes bakteriális fertőzések ellen is véd.
2009. júl. 17. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
a durexnek van xl valtozata. az jo kell h legyen :)
2009. júl. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!