Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha terhes vagyok és elvetélek hogy tudom észre venni? Azon kivül hogy orvos! én magam hogyan?
Semmi olyan, hogy magadnak! Irány az orvos.
A végén elvérzel otthon.
segítek: ha nem csak technikai értelemben vagy szűz, azaz még farok sem járt a puncidban (esetleg nem szakadhatott volna ki), akkor nem lehetsz terhes.
Ha csak nem Máriának hívnak....
Kedves "okoska" (hmm, milyen találó név)
Képzeld el a szituációt, hogy egy pasi szépen ráránt, a kezén ott van az összes ondó, speriumokkal együtt, majd ezzel a kezével és az ujjaival szépen megpöcögteti a lány méhnyakát. Szerinted nem lehet ekkor terhes? Ku.vára de.
Kérdező: magát a vetélést havibajon kívüli vérzéssel, kisebb-nagyobb húsdarabok távozásával lehet észrevenni - szerintem. Ezen kívül elképzelhető egy kis fájdalom, "vákuum"-érzet, vagy egyéb hasi dolgok.
21F
Igen a srác mondja jól.. én is úgy tudom hogy nagyon erősen vérzik egy nő ha elvetél.. és fájdalmai vannak...
nade ha még semmilyen nemi aktusban nem volt részed, akkor miért kérdezed?
(amúgy google.. a barátod :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!