Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áruljátok el, hogy hogy csináljátok, hogy kilyukad a gumi szex közben?
Annyi ilyet olvasok itt, hogy kilyukadt, pedig 10 év alatt egyszer sem történt velem ilyen, annak ellenére, hogy már ezer féle márkát és típust próbáltam.
Szerintem ha valaki tényleg úgy teszi fel, hogy odafigyel, hogy a végét is összecsippenti és nem marad benne levegő, akkor szinte lehetetlen kilyukasztani! Még felfújva is rettenetesen nehéz!!!
hát azért ez a kilyukadt ez nem mindig igaz, csak hát nem fogja leírni hogy ja hát nem húztunk gumit....
amúgy úgy tud kilyukadni ha nem jól húzzák fel, és levegő megy alá.
régi a gumi
rossz minőségű a gumi
bénán teszik fel
bénán teszik fel mert részegek
hülye helyen pl. pénztárcában tárolod, ahol sérül
körmömmel lyukasztottam ki egyszer...
20l
Nekem egyszer volt ilyen életemben, 36 éves vagyok. A fiúnak hatalmas nagy volt, és kicsi volt neki az óvszer, alig tudta felhúzni. El sem kellett volna kezdeni.
A húgomnak viszont havi többször is kiszakad, arra már én is gondoltam, hogy nem volt náluk éppen, csak éppen nem meri azt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!