Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután vége lett a kapcsolatotoknak meddig szedtétek a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 00:48
1/4 A kérdező kommentje:
4 éves kapcsolatnak lett vége, a 6.levélnél tartok...igazából azért nem akarom abbahagyni, mert félek hogy akkor a mellem visszaáll a régi méretére...Nektek hogy volt? De ha kell abbahagyom.
2012. júl. 27. 00:51
2/4 anonim válasza:
mi még nem szakítottunk de ha szakítanánk én szedném mert ha megjön nem fáj és a cicim nekem nem nagyobb nagyon de keményebb és jó :D
3/4 A kérdező kommentje:
hátigen ... talán még egy dobozzal szedem, aztán majd utána abbahagyom...:P
2012. júl. 27. 01:13
4/4 anonim válasza:
Én ki sem akarom váltani a receptemet, szerintetek az milyen következményekkel jár? Ugye látni fogják, hogy nem váltottam ki? Nem akarom, hogy pl. a körzeti orvosom s lássa, hogy mit írtak fel nekem! Tri-regolt írt fel a nőgyógyász, mert eseményutánit mentem felíratni, és felírt, mert túl felelőtlen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!