Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?! Fontos!
Figyelt kérdés
A barátommal szex után észrevettük, hogy gyári hibás volt a gumi..ki volt lyukadva oldalt!(!!)
Másnap bevettem egy Escapelle tablettát. A tabletta bevétele után 7.napon menstruáció szerű vérzésem volt(3napig tartott). Körülbelül 4. napja csúszik a menszeszem. Csináltam már két terhességi tesztet(3nap a különbség a két teszt elvégzése között), mind a kettő negatív lett egyértelműen. Nagyon erős hányingerem van napok óta..Nem tudom mi a helyzet! Valaki valami ötlet?! Megköszönném!
2012. júl. 24. 18:56
2/6 anonim válasza:
Gondolom azért vérzel,és azért van hányingered,mert az escapelle megbolygatta a hormonjidat!Ne aggódj terhes biztos nem vagy!
3/6 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: ha az olyan könnyen menne..
2.válaszoló: köszönöm a tartalmas válaszodat! megnyugtattál egy kicsit:)
2012. júl. 24. 20:57
4/6 anonim válasza:
de ha nem múlik el ak sztem menj orvoshoz
5/6 anonim válasza:
Csak az Escapelle tablettától lehet hányingered. Mivel hormonális gyógyszer, tehát befolyásolja azokat, na meg van egy csomó mellékhatása, amiket a papíron el kellett volna olvasni. Erre mindig figyelj oda. Terhes 100% nem vagy. Hiszen nem jelentkezett volna menstruációs vérzés egyáltalán. Ha továbbra is megmarad a hányingered, akkor menj el orvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Mára már el is múlt! Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 25. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!