Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer miért csak egyszer használatos?
Ha belegondolunk, felhúzunk egy óvszert, szeretkezünk, eldobjuk. Még a csomagra is rá van írva, hogy kizárólag csak 1* használható.
Igen ám, de az a férfi aki felhúzza, miért ne húzhatná fel még egyszer? Önmagától nem kaphat el semmiféle fertőzést.
Azért micsoda pazarlás már 1 óvszer csak 1 aktus...
Ha belegondolunk, ezzel még a környezetet is terheljük.
Nem egyszerűbb lenne minimum 2* használni? Fele annyira terhelnénk a környezetet, és rengeteget spórolnánk is. Azért nem olyan olcsó mulatság...
Miért csak 1* használatosak?
Oké lehet ez nem való többszöri használatra, de simán lehetne gyártani tartósabbat. Drága, közben meg 1* beleélvez az ember és annyi.
Ez több szempontból sem gazdaságos. Sokba kerül, és még a környezetet is terheli vele az ember. Ha lenne olyan, ami kb 2* annyi lenne és 4* lehetne használni, mennyi pénzt meg lehetne spórolni, és a környezetet sem terhelnénk.
Egyébként még nem próbáltam többször használni egyet, de simán lehetne többször használni...
Te mit szívsz öreg? Egyébként nőknek sem lenne túl higiénikus, bár gondolom mit érdekel az téged.
Amúgy meg ja, próbáld ki.
Kimosod belőle a ge*it? :D
Amúgy meg a nagyokoskodás: amelyik nőbe beleélveztél, felveszed még egyszer, OMG, az nem ugyanaz...
Ennyi erővel veled is csak egyszer kéne lefeküdni, mert már volt rajtad a gumi.
Régen amikor még nem volt gumi ovszer akor mit gondolsz mit használtak védekezésre az emberek(férfiak)?
Kecskenek v birkának a belét kimosták elkötötek a végét, méretre vágtak és arulták a gyogyszertárba!
Mivel ez drága volt használat után kimostak és megint használták 15-20szór!
Mért nem probálod ezt te is ki?
*Állati belet szerintem ingyen is kapsz!
*Jó sokszor birod használnh!
*Környezetet ndm szenyezi mert lebomlik!
*50%védelmet nyujt!
Hú baszus de sokat irtam!:-D
Na mit szolsz hozá????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!